[s] Gazniki poziome 40

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Posiadam 3 sztuki dellorto DHLA40, zwezki 32mm. Dwa sa ze soba zsynchronizowane + jeden luzem. Mozliwosc zakupu jednego, dwóch zsynchronizowanych lub wszytskich trzech. Cena 200zl sztuka. Zastrzegam możliwosc wycofania oferty bo czekam na odpowiedz jednego czlowieka powiadomionego wczesniej o tych gaznikach, ale gdyby sie nie zdecydowal gazniki beda do wziecia.

Dobra okazja dla kogos kto szuka np poziomego gaznika do mocnych dwoch cylindrow. [

[ wiadomość edytowana przez: kosa131 dnia 2008-02-28 21:50:41 ]

Ja klepie te dwa zsynchronizowane. Dellorto sa wymienne (szpilki do kolektora) z Solexami?

z solexami i weberami dcoe.

Wiem o weberach ale nie bylem pewny czy solexy na 100% a ja mam kolektor do solexow dorobiony. To ja jestem w kolejce!

to ja jestem chetny na ten trzeci luzem

Cytat:
2008-02-28 21:48:26, yapko pisze:
Wiem o weberach ale nie bylem pewny czy solexy na 100% a ja mam kolektor do solexow dorobiony. To ja jestem w kolejce!

Ja bym sprawdził - wiem że webery DCOM mają już inne mocowania w stosunku do DCOE i S C40...podobnie jest chyba z DHLA - jest jakaś minimalna róźnica.
Dodatkowo pamiętam że DHLA albo DCOM miały zmienione rozstawy "górnych" szpilek - też w jakiś minimalny sposób.
Tak coś mi się coś przypomina - sprawdzcie... sam chętnie sobie tą ważką wiedze przy okazji odświeże.
::

P.S.
Jak coś - możesz dopisać mnie do kolejki na zestaw/całość.

[ wiadomość edytowana przez: Lajka dnia 2008-02-29 09:55:26 ]

Umnie solex ADDHA 40 maj taki sam roztaw jak DHLA 40

Parka sprzedana osobie o której wspominałem w pierwszym poście, proszę Krauzera o kontakt w celu dogrania szczegółów dotyczących pozostałego gaznika. .

[ wiadomość edytowana przez: kosa131 dnia 2008-03-04 19:42:43 ]