[126p]rajdowka SWAP 1100 MPI

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wiec tak- maly fiat po kompletnej przebudowie.
-Silnik 1100mpi na wtrysku z P1 1.2 75
-buda troche obspawana, odmalowana i zakonserwowana, klatka ireco
-jako ze jeszcze sie buduje, to brakuje kilku gratow, w przyszlosci jakies kubly i inne tajle rajdowe
- felgi momo 6cali (takie jak mial zoltar do centrala) opony 155/65
-zawias obnizony, resor na 8cm, z tylu ciete sprezyny narazie utwardzane serie amory.

jak cos to pytajcie bo tyle sobie na ta chwile przypominam
kilka fot z dzisiaj przed wsadzeniem klatki:

potem jeszcze moze cos powklejam

No fajnie to wygląda, pamiętam jak mój był w takiej fazie, życzę ci zapału do pracy i masy czasu w składaniu bo wiem co mówię.

Poczatek konkretny. Mam nadzieje ze szybko sie posklada i bedzie niezle zapitalac.

-----------------
FIAT -> Fix It Again Tony

Naprawdę profi robota Piękna ta bestia W końcu się pochwaliłeś oficialnie co kryjesz w garażu już czuje że mnei będziesz ładnei objeżdżał

POWODZONEIA W DALSZYCH PRACACH ! ! !

Ja sobie pozwole dożucic kilka fotek żeby bardziej kolorowo było:

Malec w trakcie malowania:

ładny

bardzo fajny kolorek
powiedz gdzie malowałeś bolida bo komora profesional i lakier też fajnie położony.

Cytat:
2007-10-12 12:39:26, CEHU pisze:
bardzo fajny kolorek powiedz gdzie malowałeś bolida bo komora profesional i lakier też fajnie położony.

mysle ze nie jest to zadna tajemnica- malowal mi go Qba, moge tylko powiedziec ze bardzo fajnie mu to wyszlo i jestem mega zadowolony z jego pracy. Co do samego koloru to z poczatku mi sie troche niewidzial, ale jak doszly fele i klatka w swietle slonca naprawde zaj*** mi sie podoba

porobie kolejne foty moze jutro jak wsadze silnik.
W miedzyczasie udalo mi sie dostac taki maly diwajsik (a raczej cztery ) do silnika, chodz duzo z tym roboty to kiedys napewno to zaloze

4P, szeroko.... miłego strojenia tego... szkoda tylko że po 2 kjsach już nie będzie tak się ładnie świecił...

Cytat:
2007-10-12 15:02:37, owz pisze:
4P, szeroko.... miłego strojenia tego... szkoda tylko że po 2 kjsach już nie będzie tak się ładnie świecił...

owz nie martw się, Rafał ma w cholere pozytywnego zacięcia do nowych konstrukcji i dba o auto, jestem pewien że auto będzie śmigało jak szalone a też nie straci na swoim wyglądzie Ja ręcze za to swoją głową Przypilnuje wszystkiego osobiście

no to qba masz chyba nowe zamówienie na pospawanie mojego i pomalowanie
więcej info na gg

ale mi chodzi o to ze na naszych wyrypach na kjsach to niestety karoseria dostanie za swoje. a co do 4p to popieram w calej rozciaglosci tylko ze to na prawde cholernie ciezko zmusic do prawidlowego dzialania....

Cytat:
2007-10-12 17:34:25, owz pisze:
tylko ze to na prawde cholernie ciezko zmusic do prawidlowego dzialania....

Nie widze najmniejszych problemów. 4 wakuometry i jazda, 15 - 20 minut roboty..

Cytat:
2007-10-13 08:49:04, jose pisze:
Nie widze najmniejszych problemów. 4 wakuometry i jazda, 15 - 20 minut roboty..

dokladnie.... tylko owz-etowi chodzilo chyba o program do tego

Niezły wydech Przyda się interkom

Cytat:
2007-10-13 17:17:20, Tomecki_b-b pisze:
Niezły wydech Przyda się interkom

to bylo tylko na jazdy testowe- pospawam se cos lepszego i z prawej strony

trza jeszcze kubly i pare gratow, ale ogolnie szału nima...

pozdro

a z czego ten tlumiczek??
można jakies foteczki dokładniejsze prosic??

tłumik niewiem dokladnie jaki i z czego. Wszedlem na hurtownie tlumikow i poprostu sobie wybralem napewno jest przelotowy, i musialem go troche skrucic...

tak kształtem tłumik z cc przypomina