Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
piotr_ek Reno Złomguna Olkósh | 2008-02-15 09:26:43
Nie mów, że uwierzyłeś reklamie i tym 7,2 Mbitów? Chyba w centrum Warszawy jak 90% mieszkańców się wyprowadzi.
GTS Energis, a konkretnie ich usługa Multimo www.multimo.pl(oczywiście na kablach TPSA). Zrezygnowałem z Neostrady rok temu (jak wielu) i po przebojach z Netią (niby nie dało się na kablach TePsy) wziąłem Multimo (oni jakoś mogli na kablach TePsy) - 1 Mb za 64 zł z umową na rok. Właśnie umowa dobiega końca i dostałem z Multimo ofertę - 1 Mb za 58 zł z umową na rok. Nic lepszego nie idzie znaleźć (pomijam lokalnych dostawców). A działanie? Nie było nawet 5 min przez rok, żeby coś się pitoliło (może w nocy, ale wtedy śpię lub piję). Zresztą sam zobacz (sprawdzane przed chwilą): ![]() |
piotr_ek Reno Złomguna Olkósh | 2008-02-15 09:53:35
A jaki jest ten limit? Taki jak kiedyś neostradowy = 15 GB/m-c? |
![]() pyrekcb Klubowy Weteran gumoleon & już nie l ... Warszawa | 2008-02-15 10:11:51
Szczerze mówić - nawet nie wiem... ![]() |
![]() pyrekcb Klubowy Weteran gumoleon & już nie l ... Warszawa | 2008-02-15 10:14:59 Znalazłem - 1 GB dla mniejszego abonamentu i 4 GB dla większego. |
piotr_ek Reno Złomguna Olkósh | 2008-02-15 10:28:19
To super... Dzisiaj mój komp (ja, żona, córka) pobrał 200 Mb (w jeden odcinek Simpsonów), w mijającym tygodniu 1,5 GB, a w lutym 3 GB. Kicha i tyle. Zresztą nawigator5 nie chce komórkowopodobnych wynalazków, bo prawda jest taka, że są to wynalazki dla prezesów, dyrektorów, biznesmenów - do przeczytania poczty, wiadomości i tyle. |
![]() nawigator5 Klubowy Weteran espero 1.5 lpg Poznań | 2008-02-15 12:35:28 Dzięki wszystkim za propozycje !!!
Chodzi o to, że 14 m-cy temu jak potrzebowałem dostęp do internetu, to po liniach TP "nie było możliwosci technicznych" [XXIw !!!] ...jedyną alternatywą był Iplus w umowie na 2 lata.... No to się zdecydowałem i podpisałem umowę (...jak każda umowa - zawierana jest między dwoma stronami ale warunki dyktuje jedna strona ![]() Minęły 2 m-ce i TP raczyła mnie poinformować o tym, że już są warunki techniczne ![]() ![]() I tak sie z g...męcze z transferem na poziomie 70- 85 kb/s max !!! i ze zrywaniem połączeń non stop !!! Ale wczoraj miarka się przebrała (...) Jak znajdę ciekawszą alternatywną ofertę v/s TP SA to się zdecyduję |