[k] 126p BOSMAL cabio

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,

kupie takie auto, może być zaniedbane, opuszczone, a nawet sam papier,

byłbym wdzięczny za każde info o takim aucie.

cena oczywiscie zależna od stanu auta

pozdrawiam

kontakt
p.tabor@wp.pl
gg 6682176
tel 608466742

ostatnio widziałem takiego na allegro, przejrzyj dokladnie maluchy moze jeszcze jest

Alledrogo

to ja widziałem jeszcze innego tam cena kolo 3 tys była i stan wygladał na nieco lepszy

oba sprawdzałem, generalnie cena zbyt wygórowana w porówaniu do stanu, chodzi mi o info z poza alledrogo

na alledrogo był jeszcze taki ulep
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3752868
ale już sprzedany

up up up no panowie kto wie o jakimś cabrio ?

wez pod uwage ze ceny na alledrogo sa to ceny ktore uzytkownicy chcieliby osiagnac. A nie realne ceny osiagane w transakcji

powiem tak, maksymalnie w ciągu miesiąca potrzebuje kupić to auto, może być drożej, ale w tym momencie ma nic...

uppp

przy okzji, bo szanse na znalezienie jakiegokolwiek bosmala nikłe....
czy ktoś wie o przeróbce zwykłej budy na cabrio? przedewszystkim jak wygląda lealizacja, bo ze wszystkim innym jakoś sie da rade...

Tabi se looknij na tego linka:

linka

[ wiadomość edytowana przez: Furiosus dnia 2008-01-31 14:41:35 ]

trochę drogi

Cytat:
2008-01-31 10:42:13, tabi666 pisze:
czy ktoś wie o przeróbce zwykłej budy na cabrio? przedewszystkim jak wygląda lealizacja, bo ze wszystkim innym jakoś sie da rade...

Da rade Tutaj masz fotki z produkcji: KLIK 1 , KLIK 2 . OPIS NA FORUM
Autko przeszło normalną drogę tak jak np swap ... W dowodzie dobito wzmiankę, że cabrio i śmiga się

Cytat:
2008-01-31 16:23:09, Tomecki_b-b pisze:
trochę drogi

dzięki, maluchy pojawiające się na allegro, śledzę na bierząco, szukam czegoś z poza... jestem gotów, naprawdę dobrze za neigo zapłacić.

a co do przeróbki to raczej miłe i pożyteczne zajęcie na wakacje, wdg własnego pomysłu (tylko z rej się obawiam...), więc całkiem inna sprawa niż bosmal, tylko tak przy okazji zapytałem

upppp - pilnie kupie ten sprzęt, każde info na wage złota

A co cie tak wzielo na tego bosmala, jesli mozna zapytac?

mój pierwszy samochód to cabrio - zakochałem się w nich a maluszek to druga miłość...

jest taka opcja, że jeśli znajde ładne auto - lub je przygotuje sam, będę mógł używać całe wakacje, a po nich odkupi odemnie auto znajomy, tak żebym na tym nie stracił - dla mnie super opcja - bo na 3 auta mnie nie stać, a i trzymać go nie mam gdzie w zime. Warunek jest jeden musi być to orginalny BOSMAL

więc jak ktoś miałby jakieś info... będę wdzięczny i nie tylko na wdzięczności się skónczy

http://moto.allegro.pl/item335096511_oryginal_cabrio_dla_majsterkowicza_.html

Straszny złom a cena jak za stan dobry. Pewnie będzie trzeba przeczekać i może wtedy da realną cene.

juz go obczailem - niestety nie skory do negocjacji wlascicel... dzieki za info - szukam dalej