Zlot tuningowy pod w Bielsku w Niedziele (jutro)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam Jutro ma się odbyć zlot tunungowy pod Auhanem (chyba tak się to pisze) czy ktoś wie może o której start? Ktoś będzie??

Start chyba o 9 ja bede

Jak tak to ja pewno też wpadne pooglądać bolidy,

Witam Nic ciekawego nie było Był konkurs na najlepsze audio ale to mnie mało interesowało, próba sprawnościowa ale strasznie mała i nieciekawie ułożona, poza tym udział wzieło, ja wiem..... 15 samochodów. Na wyścigi na 200m już nie chciało mi się czekać! Ogólnie było pare fajnych maluchów ale większość to same ospoilerowane serie i to wdodatku brzydkie jak noc!!!!!!!!!

Co racja to racja ja organizacja wg mnie do dupy na 200m saqmochody ledwo co sie rospedzily a juz musialy chamowac (nawet przed pomiarem czasu) zeby wychamowac prze barierka ktora postawili organizatorzy najladniej przejechala to Calibra

Witajcie Panowie w naszym kochanym AK Bezkidzkim, tutaj zawsze tak to bywa niestety, że organizacja jest do dupy, kilka malanów z 900 można było obejżeć na parkingu Auhana a nie w tym zamkniętym i kilka fajnych Agrup poza tym kupa nowego złomu na 20 calowych felach za 5000 i podtlenek, ogólnie mało fajnych sprzętów,