Potrzebny transport motocykla - prośba o pomoc.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witajcie koledzy - pisze na forum głównym ponieważ sprawa dla mnie dość ważna i nie chciałbym by została pominięta w gąszczu ogłoszeń kupie/sprzedam.
Licze tym samym na wyrozumiałość modów.

Sprawa wygląda następująco - mam do przewiezienia motor z Białegostoku do Wrocławia.
Dystans spory...a i ładunek nietypowy.
Może ktoś z was "lata" lawetą lub czymś co mogło by bezpiecznie przewieźć motor - w okolicach Białegostoku?
W sumie największym problemem jest Białystok - bo jeśli ktoś bywa w tamtych rejonach...to mógłby mi ten motorek nawet w połowie trasy zostawić...np w Warszawie bądź innym większym mieście (Kraków, Poznań).

Licze na waszą pomoc (albo waszych znajomych) - mi się pomysły już skończyły ;/

P.S.
Z serii marzenia...
mieć go we wrocławiu 6 kwietnia.

Ja ci moge busa pozyczyc w Krakowie a najlepiej Tarnowie bo tam stoi. Cena jak za lawete.

cena jak za lawete tzn?

Licze raczej na to że ktoś, coś będzie wiózł..bądź lata busem w tamtych rejonach i może gdzieś to zrzucić przy okazji.

Wiadomo - zrewanżuje się w jakiś sposób.

Rzedu ok 100 pln za dwa dni, nawet taniej gdyby to nie bylo 1500km. W kazdym razie za taka kase to mozna najwyzej pozyczyc przyczepe.
Oczywiscie ze duzo taniej wyjdzie jakby ktos lecial ta trasa.

Ciekawe czemu akurat Lajki post moze byc na glownym ?

Wszyscy szanujacy sie uzytkownicy jakos kojarza specyfike tego forum i nie wadzi im wpisac tego rodzaju temat w hyde park badz na gielde...

Cytat:
2008-03-20 14:48:55, borysirl pisze:
Ciekawe czemu akurat Lajki post moze byc na glownym ? Wszyscy szanujacy sie uzytkownicy jakos kojarza specyfike tego forum i nie wadzi im wpisac tego rodzaju temat w hyde park badz na gielde...

Widze że masz ostatnio "zawsze jakieś ale" - jeśli pozwoli ci to lepiej spać ...zablokuj bądź usuń ten wątek.
Nie znalazłem na giełdzie [PoP] - Prośba o Pomoc.
Boże co za ludzie.

BK

[ wiadomość edytowana przez: Lajka dnia 2008-03-20 15:48:47 ]

borys ma racje, bylo na glownym, kto mial zobaczyc zobaczyl, teraz bedzie na hp i tyle w tym temacie...

Cytat:
2008-03-20 15:47:50, Lajka pisze:
Widze że masz ostatnio "zawsze jakieś ale" - jeśli pozwoli ci to lepiej spać ...zablokuj bądź usuń ten wątek. Nie znalazłem na giełdzie [PoP] - Prośba o Pomoc. Boże co za ludzie. BK [ wiadomość edytowana przez: Lajka dnia 2008-03-20 15:48:47 ]

Do ciebie mam.

Nie graj takiego biednego i poszkodowanego przez "Boze, co za ludzi".

"Przyklej" sie do zasad forum i wszystko bedzie ok. Uwierz mi.

A piszac takie dziwne komentarze doprowadzisz po raz kolejny do jalowej dyskusji ktora zakonczy sie albo usuwaniem postow albo blokiem tematu.

[ wiadomość edytowana przez: borysirl dnia 2008-03-20 17:42:36 ]

Cytat:
2008-03-20 15:47:50, Lajka pisze:
Widze że masz ostatnio "zawsze jakieś ale" - jeśli pozwoli ci to lepiej spać ...zablokuj bądź usuń ten wątek. Nie znalazłem na giełdzie [PoP] - Prośba o Pomoc. Boże co za ludzie. BK [ wiadomość edytowana przez: Lajka dnia 2008-03-20 15:48:47 ]

-po pierwsze to Borys nie jest tu moderatorem , ani nawet KLUBOWICZEM (co nie zmienia faktu że ma RACJE!) więc niczego Ci nie zablokuje ani nie usunie!!
- po drugie uwaga CO ZA LUDZIE powinna odnosić się DO CIEBIE i innych z premedytacją nie przestrzegających REGULAMINU tego forum.

w domu oddajesz kał na dywan , bo uważasz ze zasada załatwiania się w kiblu Ciebie nie dotyczy i chcesz żeby więcej osób zobaczyło Twe dzieło ?

Nic do Ciebie nie mam , ale jest to forum klubowe , Ja , Ty , czy Borys jesteśmy tu GOŚĆMI i musimy dostosowac się do obowiązującychzasad , więc nie prowokuj sytuacji w których ktoś będzie miał "zawsze jakies ale"
pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: Blady dnia 2008-03-20 17:53:26 ]

Lajka ja raz w miesiacu zazwyczaj jezdze busikiem (pug expert) do olsztyna i wracam na pusto, wiec moze dałoby rade cos zmotac ale nie obiecuje, jezeli akutalne jeszcze.