MotoNews.pl

Specjalista od DOHC poszukiwany - Łódź

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,
Zanabyłem fiata 124 w przyzwoitym stanie blacharskim. Jednakże serducho przydałoby się przyzwoicie obadać. Będę wdzięczny za polecenie jakiegoś warsztatu tudzież mechanika znającego się dobrze na rzeczy. Z góry dziękuję i pozdrawiam

fajnie cie wreszcie widziec na F&F, (kupowales ode mnie fotele przednie brazowe do drogiego picusia w lodzkim punkcie xero) ja osobiscie polecam ci tomka baranskiego ktory ma warsztat zaraz za twoim xero mi robil dohc i sam ma 124 wiec napewno jest obeznany w temacie, nr do warsztatu- 426321742, napisz cos wiecej o 124

Pamiętaj, że jeżeli to wersja US, to silnik raczej jest odprężony, poza tym jeżeli to wersja 1608, to będziesz miał trudności z dostaniem czegokolwiek - napisz na forum, jak wypadną oględziny.

myślę że kolega miał na myśli fiata 124 - o spiderze nic nie wspominał.
Czekamy z niecierpliwościa na zdjęcia.

Chyba miałeś na myśli Coupe ? Zarówno Coupe, jak i Spidery miały w dużych ilościach 1608, sedany nie miały ztcw DOHC. A jesli to sedan, to do warszatu Lada

[ wiadomość edytowana przez: bolger dnia 2008-02-14 21:00:21 ]

jaka to wersja czwartego? jakieś fotki?

ps szukam szyby przedniej,maski,atrapy i okularów do sporta CC - jak ktoś coś ma to prosze na priv

jest specjalista - dosc mocno konkretny, taki ze podejrzewam Pan Baranski moglby sie sporo nauczyc niestety zdrowie niestety niedopisuje, dlatego kontaktu nawet nie bede podawal , w lodzi ciezko o drugiego takiego.

Dziękuję za informacje Fiacik pewnie wyląduje na Rewolucji 1905r. Pozdrawiam

ti ti ti....nie migaj się tutaj kolego.
Mówta jaki to fiacik - i o zdjęcia prosimy.