Strumienica wydechu Michaela

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam, jak w temacie takowa strumienica jak to się ma do realiów. Prawda to że coś daje czy tylko mit i poprawia psychike drivera .
Z kolei co może dać lepsze efekty ( jesli wogóle sa jakieś)
Strumienica od |Michaela - zwana łuskową czy też strumienica ze zwezką Venturiego

Generalnie wklej to do worda i zobacz błędy.
Potem wstaw znaki interpunkcyjne typu znak zapytania i ogarnij to stylistycznie.... wtedy może ktoś będzie wiedział o co Tobie w ogóle chodzi z tym postem

generalnie to nie widze tutaj odpowiedzi w twoim poście...

W 1.6 strumienica nie powinna zaszkodzić, więcej się nie spodziewaj.

Witam, ja dziś założyłem strumienice AWG do swojego zeteca 1.8 no i zaczął fajniej gadać, jeszcze muszę tylko podnieść wydeszek do góry bo strumienica siedzi mi ok 3 centymetry nad asfaltem i lipa jest. a co do powera i w ogóle to cudów niema. Ale zawsze to jakiś mod jakby nie patrzeć

Cytat:
2008-02-18 22:40:55, LukasJ pisze:
generalnie to nie widze tutaj odpowiedzi w twoim poście...

a ja nie widze pytania w Twoim poście...
poza tym rusz troche głową i skorzystaj z wyszukiwarki.. bo słowo strumienica wyskoczy Ci przynajmniej 50 razy...

klik 1
klik 2
klik 3
klik 4
mysle ze to ci duzo da do myslenia

Luknołem na linki, porównałem. Widac że w nie wszystkich ona wogóle coś daje, zalezy od auta i typu motoru. Tego przysłowiowego Kopa mozna tłumaczyć duzo wyższym początkowym momentem tyle że pod koniec idzie on gwałtownie w dół. Te wykresy dużo dają do myślenia ale jak by był jakiś z fefnastki forda może było by łatwiej ogarnąć tą sprawe