Wkłady do lusterka

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam po dłuższej nieobecności na liście!
Zajumali mi oba wkłady do lusterek. Po długich poszukiwaniach udało mi się kupić lewe za 120 zł (elektryczne, podgrzewane, oryginalne GM) Wydaje mi sie, że to tanio ( do Suzuki Swifta kupiłem niepodgrzewane za 280 i to w Gdyni). Podobno nasze lusterka sa bardzo chodliwe. Na giełdzie może taniej ale nie dam złodziejom zarobić.
pzdr.

Czolem Krzysiu !!

Gdzies sie podziewal ?? Juz myslelismy, ze uciekles daleko od swirow co to te odcinacze tak katuja

Mam nadzieje, ze na dluzej wpdales

Byłem w dalekiej podróży, tam gdzie nie ma internetu ale już jestem z powrotem. Myślałem, że mnie już wykasowali
pzdr

Na allegro sprzedaja wkaldy(podobno oryginaly) za 25 zl.

Na giełdzie w Szczecinie za 90 dwie sztuki (nowe oczywiście) i do Omegi B wszystkie są podgrzewane. Mi wypruli fiuty w zeszłym roku. Narka

Ja mam lewy wkład lekko pęknięty ok 2 cm kreska i chyba tak zostawię żeby mi nie zajebali gożej jeżeli jakiś agent tego nie zauważy i i tak się skusi ale wtedy to oboje będziemy stratni

Welcome back!!!

W międzyczasie ominęło Cię kilka nie mniej hartkorowych momentow niż ostatnio .

Mamy nadzieję, że na następny LOB termin zarezerwowany (chociaż nawet my jeszcze nie wiemy kiedy ).

Co do lusterek, to kolega zawsze maluje je farbą - pomaga: zamiast 5x na rok podpieprzają mu teraz tylko 2x (Vectra, Wrocław).

-----------------
Benzinový 3,6litrový vidlicový šestiválec

No rzesz Ty w życiu !!!! Krzysiu, wróciłeś Miło Cię powitać ponownie. Brakowało nam Ciebie, wiesz jakoś słabo widzimy

hmmm.. tak poważnie, w Białymstoku jest firma, która dorabia lusterka do wszystkich modeli samochodów i nie tylko. Może zerknij u siebie czy nie ma kogoś takiego. U nas biorą około 50 PLN za sztukę.

Pozdrawiam

Robert

Witam serdecznie

Mi gdy zajumali lusterka zrobilem porzadek na osielu i przy okazji jeszcze gratis dostalem kolpaki od omesi b
Tak naprawde to u znajomego kupilem lusterko elektryczne i podgrzewane za 80 zl.
W roznych czesciach polski roznie licza sobie ceny.

pozdrawiam )

Witomy!
W Lublinie na szczęście bardziej "chodliwe" są kołpaki. Odpukać w niemalowane

To widze, że przepłaciłem. Trzeba było najpierw zadać pytanie na forum a potem kopować lusterka. A propos do wkładów dodane były po dwie trójkątne blaszki. Zamontowałem je ale nie wiem do czego służą. Może mają tłumić drgania szybek?
pzdr