Schowek omesia ....temat morze......... i inne manele

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
chciałbym sie pochwalić wszem i wobec że nareszcie udało mi sie kupić kompletny schowek nie połamany z zamkiem klamką równierz jak mój połamany ,klimatyzowany za 80 pln.. szukałem już pół roku ale we wrocku ceny zaczynają sie od 200 . tak więć apel do reszty którzy przymierzają sie do tego zakupu . szukajcie a znajdziecie .nie przepłacajcie.namiar na gościa który handluje manelami tylko do omy b 889326112.w dzierżoniowie. ok 60 km od wrocka.można zamówić u niego części.

pozdro fomin

Brawo fomin będziesz teraz chłodził browarki po drodze na spoty

browarek nie wchodzi...

...to po co te schowki sa chlodzone?
R.

Cytat:
klimatyzowany za 80 pln..

Cytat:
browarek nie wchodzi...

wiec.........pieniądze w błoto wyrzucone mimo że tanio kupiłeś to bez sensu.......eeeeeeee. nie mogłeś sprawdzić tego

a kasztelan 0,33 wejdzie??

pozdrawiam

Cytat:
2005-07-14 12:34:59, omegafan pisze:
kasztelan

Kurna musiałeś mi przypominać!!!!!!
Tu w Wawie nie uświadczysz i susza.

ostatnio pijam wylącznie polskie burgundy
czylo wódka z piwem

robert ale w bagażniku czeka na nas inna lodówka z wkładem

Cytat:
Kurna musiałeś mi przypominać!!!!!!
Tu w Wawie nie uświadczysz i susza.

Cytat:
klimatyzowany za 80 pln.

fomin a jeat on ze starym czy nowym mechanizmem ? i zaraz popędzę do gościa celem nabycia zamka, lub klapy lub w ostateczności całego schowka...
A jak się pokombinuje to puszeczka wchodzi

wydaje mi sie że ze starym bo na schowku jest data produkicji july 1996. ale podzwoń i pogadaj

Wracam do tematu schowka. Poczytalem, ze mozna kupic sam mechanizm i to zrobilem. Niestety kupiony w ASO Opla nie pasuje. Czy ktos sie juz spotkal z takim przypadkiem. W serwisie mowia, ze wg wszelkich katalogow ten mechanizm powinien pasowac a nie pasuje. Jutro bede probowal kupic uzywany caly schowek - zobacze z jakim efektem.

po co komu klimatyzowany schowek...tam sie przeca nie miesci nic poza...plyta kompaktowa...mam ome niedlugo i twierdze ze auto duze i wygodne ale schowkow w niej jak na lekarstwo...

Cytat:
2007-03-10 00:55:42, Ziele pisze:
Wracam do tematu schowka. Poczytalem, ze mozna kupic sam mechanizm i to zrobilem. Niestety kupiony w ASO Opla nie pasuje. Czy ktos sie juz spotkal z takim przypadkiem. W serwisie mowia, ze wg wszelkich katalogow ten mechanizm powinien pasowac a nie pasuje. Jutro bede probowal kupic uzywany caly schowek - zobacze z jakim efektem.

Szkoda ,że nie skontaktowałeś się ze mną ,naprawiłbym Ci ten mechanizm ,robiłem to u siebie i już rok działa bez problemów, naprawdę szkoda kasy.

Cytat:
szklasty Wysłany: 2007-03-10 06:53:30

po co komu klimatyzowany schowek...tam sie przeca nie miesci nic poza...plyta kompaktowa...mam ome niedlugo i twierdze ze auto duze i wygodne ale schowkow w niej jak na lekarstwo...

wlasnie po to jest schowek - na plyty, chusteczki, dlugopis, karteczki i rekawiczki a i mala cola tez sie zmiesci.

Cytat:
2007-03-10 09:24:23, Klaus10 pisze:
Szkoda ,że nie skontaktowałeś się ze mną ,naprawiłbym Ci ten mechanizm ,robiłem to u siebie i już rok działa bez problemów, naprawdę szkoda kasy.

Ja swój naprawiłem 5 lat temu... i nadal chodzi idealnie
Wystarczył jeden mały wkręcik do cięgna od rygli, ale trzeba wiedzieć gdzie go wkręcić...

Czy może ktoś zrobić zdjęcie tego schowka klimatyzowanego, zwłaszcza którędy to chłodne powietrze leci. Ja mam Ome "C" i nie widzę żadnego otworu, przez który miałoby się coś dostawać chłodnego do środka. Może nie mam klimatyzowanego...

Cytat:
2007-04-04 17:26:08, sewcio pisze:
Czy może ktoś zrobić zdjęcie tego schowka klimatyzowanego, zwłaszcza którędy to chłodne powietrze leci. Ja mam Ome "C" i nie widzę żadnego otworu, przez który miałoby się coś dostawać chłodnego do środka. Może nie mam klimatyzowanego...

z tyłu schowka idzie rurka gumowa podłączana w bebechy pod bufet.
normalnie tego nie widać

Znaczy, ta rurka jest w schowku, czy już poza nim??
Czy są jakieś otwory wdmuchowe?? No przecież chyba da się otwierając schowek, w jakiś sposób stwierdzić organoleptycznie, czy jest w nim klima, czy nie??
Fomin, a Ty masz w swoim nowym kurowozie klime w schowku??

Cześć Panowie. Może ktoś mi powie gdzie wpiąć wężyk biegnący od schowka. Kiedyś sobie go zdemontowałem a teraz znów mam go na wierzchu i może skorzystam z okazji? Ciemno tam i niewiele widać. Dzięki za wskazówki.