Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Jajecznica Toyota MR2 AW11 Zator | 2008-02-27 23:38:10 Szczerze mówiąc pojechałeś po rajtkach z tym tematem
H4 ma dwa wlókna - jedno od mijania drugie od drogowych świateł, a postojówka ma inną żarówkę Zwykle jest tak, że z tych dwóch włókien H4 świeci tylko jedno - dlatego niektórzy przerabiają tak by swieciły oba przy włączonych długich (tzw power długie) |
![]() Behi DEADSOUL Ogień z d... Poznan | 2008-02-28 21:00:33 może ja jestem niepełnosprawny manualnie, ale za Chiny nie mogę wyciągnąć tej wtyczki z postojówką ![]() ![]() |
Kwiku omega B kombi Wolsztyn | 2008-02-28 21:26:13 musisz pokombinować, spróbować obrócić, poruszać, a jak nie drgnie to potraktuj ją brutalniej spróbuj ją siłą wyciągnąć, może coś było kombinowane, dobrze ją obejrzyj. |
![]() Behi DEADSOUL Ogień z d... Poznan | 2008-02-28 21:50:00 jest lekki luz, ale jakby coś ją trzymało (zatrzask/zapadka?) a po ciemku to dużo nie widze i po omacku latam a nie chce czegoś połamać i wymieniać potem całej lampy ![]() |
![]() Behi DEADSOUL Ogień z d... Poznan | 2008-02-28 23:05:35 Wymieniłem, trzyma ją zapadka od góry, podważyłem obcinaczką do paznokci (łamie się w pół i ma końcówkę ostrą z haczykiem do wyciągania syfu spod paznokci) - nic innego nie chciało tam się zmieścić i wcisnąć żeby dało podważyć ![]() |