[k] Flansze 899/903 do skrzynki malca

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie najlepiej dobry odlew alu tzw. żurawia flansza

łup

No jak bedziesz chetny to bedziesz 3 osoba, wiec wtedy rusze d... i pojade je odlac.

jestem jestem jeszcze zalezy jaki termin realizacji.

Zapewne okolo 3 tygodni, bo po drodze bede przez tydzien wylaczony z zycia z pwoodu operacji.

jak 3 tygi to przeżyje, jeszcze zobaczymy czy zastosuje skrzynie z malca...

do tej flanszy podchodzą skrzynie z malca, CC 700, skody rapid a dziury pod to i tak sam sobie będziesz wiercił

no to super biorę na 120%

Cytat:
2008-02-26 09:42:46, Dar00 pisze:
do tej flanszy podchodzą skrzynie z malca, CC 700, skody rapid a dziury pod to i tak sam sobie będziesz wiercił

No prosze - tez mi sie tak wydawlao, ze skoda podchodzi, bo Sinus ma na niej skrzynke z rapida, ale Sebcyc cos mowil, ze cos gdzies tam trzeba podciac. Ale mysle, ze to kosmetyka. Osoboscie nie mialem dostepu do skrzynki z rapida, ale skoro Dar00 tak mowi to znaczy ze pasuje. W koncu wiozlem mu ta skrzynke, ale nie zagladalem do paczki

podciąć trzeba zawsze, nawet pod zamach trzeba lekko poprawić ale to wiadomo

edit:
Takie foto przypadkiem zrobiłem (flansza przycięta pod inny zamach niż fiatowski.

[ wiadomość edytowana przez: Dar00 dnia 2008-02-26 12:31:37 ]

up

No pisalem ze musze pojechac je odlac - sprawa bardzo pilna?

Cytat:
2008-02-26 11:21:54, Zuraw pisze:
No prosze - tez mi sie tak wydawlao, ze skoda podchodzi, bo Sinus ma na niej skrzynke z rapida, ale Sebcyc cos mowil, ze cos gdzies tam trzeba podciac. Ale mysle, ze to kosmetyka. Osoboscie nie mialem dostepu do skrzynki z rapida, ale skoro Dar00 tak mowi to znaczy ze pasuje. W koncu wiozlem mu ta skrzynke, ale nie zagladalem do paczki

teoretycznie ta falansza się nadaje do skrzynie od skody a praktycznie to jest lipa
ponieważ skrzynia skody centruje sie na zamku

pany znajdźcie sobie inny temacik z flanszami bo ja już nie wiem o co lokko