[k] Zaciski przednie do fiata Tipo z tarczami wentylowanymi

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie zaciski do fiata Tipo(lub innego o tych samych parametrach) do tarcz wentylowanych 257/20mm z tłoczkami 48mm oraz jażma na przednią oś. System Girling/LUCAS (czy jakoś tak).Wg Icarsu istniały takie zestawy.

Czekam na jakieś info.

Cytat:
2007-01-10 14:41:16, Bocian_s_313_PTK pisze:
Jak w temacie zaciski do fiata Tipo(lub innego o tych samych parametrach) do tarcz wentylowanych 257/20mm z tłoczkami 48mm oraz jażma na przednią oś. System Girling/LUCAS (czy jakoś tak).Wg Icarsu istniały takie zestawy. Czekam na jakieś info.

W gre wchodza : Brawo , Marea , najmocniejsze Tipo ( 2,0 1,8 16V ) Temra 2,0 i kombi

mam caly komplet z tempry 2.0 czyli zaciski, jarzma,tarcze ,klocki jak cos to daj znac na priv

Nadal aktualne.

Dalej poszukuję tego co w pierwszym poście.

PS. kuras180 odezwij się na PW bo coś się kontakt urwał...

ile dasz za zaciski z jarzmami? odlozylem sobie takie cos z tempry turboklekot w kombiaku na szrocie tylko musze sie po to przejechac i dowiedziec ile za to chca.

Czekam jeszcze na kolegę kurasa, ale z ciekawości morzesz rzucić sumą na PW... Jak nie ja to może wiem kto byłby interesny .

wykopuję trupa bo kolega szuka takiego samego zestawu jak ja kupiłem. I jakoś nigdzie nie może tego dostać.

Z góry dzięki za info.

pozdrawiam.
Bocian_s

Cytat:
2008-03-14 21:02:18, Bocian_s_313_PTK pisze:
wykopuję trupa bo kolega szuka takiego samego zestawu jak ja kupiłem. I jakoś nigdzie nie może tego dostać. Z góry dzięki za info. pozdrawiam. Bocian_s

284 mm z 2.0 16V pewnie nie interesują?

Interesują