Zestawy naprawcze do zaciskow tylnych dfa

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy ktos sie orientuje co wchodzi w sklad zestawu naprawczego zacisku dfa tylnego i ewentualnie gdzie mozna je kupic w Wawie? W mojej okolicy (Ursynow, Stegny) niestety nie ma.

W skład wchodzą: gumki uszczelniające tłoczki i osłonki gumowe na tłoczki. To jest podstawowy zestaw naprawczy za 3zł

A te duze gumy oslaniajace mechanizm recznego?

W tym zestawie za 3zł ich nie ma.Jeśli chcesz gumy ręcznego to musisz kupić kompletny zestaw"regeneracyjny" zacisków tylnych polonez/fiat 125p tylko wtedy cena wzrasta i z tego co pamiętam trzeba zapłacić 120zł za oba zaciski ponieważ tłoczki też są w zestawie i reszta pierdółek,czyli kompletne bebechy tylnych zacisków.

Bez sęsu - jak to pisza na onecie....
A nie orientujesz sie moze czy te gumy mozna dostac osobno w normalnych pieniadzach?

dwa lata temu dało się w jednym ze sklepów u mnie ale obecnie jest problem z podstawowymi gumkami za 3zł. Ja naszczęście mam kilka zapasowych osłon ręcznego przez co nie musze szukać nowych.
Jeśli nie znajdziesz nowych to pytaj ludzi o używki w dobrym stanie.

p.s:jeśli będziesz wyciągać tłoczki to wkładaj je na paście to tłoczków bo w przeciwnym razie po trzech miesiącach będziesz musiał ponownie rozbierać je...niestety ale "ten typ tak ma"

Kurcze- tak dlugo mi sie otwieralo to okno, ze zapomnialem co mialem napisac....

A - juz wiem - co do pasty to wiem, ze trzeba smarowac i nie oszczedzac - mam na razie przednie z dfa, ale przesiadam sie na hamulce z punto.

Ktos wie gdzie takie zestawy naprawcze znajde w Wawie?

[ wiadomość edytowana przez: Zuraw dnia 2008-03-05 22:13:13 ]

1 MAKOMIRACING (GOOGLE)

2 Jest sklep na Ursynowie chyba obok stacji Ursynow, juz dokladnie nie pamietam. Zapytaj Booguc a , ma na motonewsie konto i czasem zaglada. On Ci wytlumaczy dokladnie gdzie to jest.

Kontakt nawiazany, neistety w tym sklepie mieli tylko zestawy z tloczkami w chorej cenie 50zl. Natomiast zalazlem zestawik w sklepie na Bonifacego w dziurze na hydroforze dokaldnie taki jaki mnie interesowal, czyli gumy tloczka plus duza guma oslon w cenie 9,50zl

podjedź na giełdę na żeraniu - tam na pewno dostaniesz to co będziesz chciał.

Znajomy ze sklepu scignal mi jeden komplecik fabryczny, teraz sciaga drugi, bo trudno to znalezc, ale poczekam, bo roznice widac od razu.