Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Jajecznica Toyota MR2 AW11 Zator | 2008-03-13 23:15:03 Założyłem dziś letnie opony (niedawny nabytek - felgi 18'')Zawozxiłem wieczorkiem omegą silnik, który będzie wstawiany do mojego fiata - jakieś 10 km w jedną stronę do garażu, po drodze 3 skrzyzowania i jedno rondo - ja nastawiony spokojnie bo przecież śnieg z desczem co chwila - a tujakiś tępy **** jadący z przeciwka wylecial na zakręcie i walnął mnie z boku i zwiał. (błotnik, jedne i drugie drzwi, słupek - tyle na razie zauwazyłem). Mnie błotnik tak pigięło że tarl o oponę więc nie miałem szans gonić dziada.
Na szczęście CB radio i życzliwość ludzi pomogły ustalić gdzie i czym jechał i jakie mial numery. Jak wszystko zakończy się pomyślnie (policja twierdziże tak) to CB nie tyle się zwróciło co potężnie na siebie zarobiło. A przy okazji fotka felg |
![]() Pabelo LOB MEMBER Omega A 24v Gliwice | 2008-03-13 23:52:54 brak slow...
No coz niestety takich jeleni duzo ![]() Zycze pozytywnego zalatwienia sprawy, a felgi trzeba przyznac zacne ![]() |
arieleb omega b kombiwar/asc ... lubin | 2008-03-14 07:19:00 Przykra sprawa dobrze ze cb bylo powodzenia w pozytywnym zaltwieniu sprawy, felunie ladne daj foto auta na tych koleczkach |
![]() dARTi LOB WETERAN czarna mamba Radomsko | 2008-03-14 10:32:37
![]() ![]() |
![]() Jajecznica Toyota MR2 AW11 Zator | 2008-03-14 14:09:52 Przyznam dARTi że mnie rozbroiła twoja reakcja. Dzięki za solidarność. Ale mimo wszystko pokażę bestyjkę na tych felgach - w końcu to tylko jedna strona jest skasowana. Zdjęć ze stłuczki nie będzie bo i nie ma się czym chwalić.
A oto omega - troszkę brudna - ale na 18 [ wiadomość edytowana przez: Jajecznica dnia 2008-03-14 14:20:50 ] |
arieleb omega b kombiwar/asc ... lubin | 2008-03-14 22:08:17 Przepraszam najmocniej kolege ale z rana jeszcze umysl byl nie wybudzony zycze szybkiej naprawy i oby nie bylo wiecej juz takich przygod |
![]() Jajecznica Toyota MR2 AW11 Zator | 2008-03-15 03:36:37 Nie ma sprawy. Przecież mnie sięnic nie stało - a auto się zrobi tak czy siak. Sek w tym żeby jak najmniej zapłacić (no i żeby tamtego nie tylko zycie czegoś nauczyło ale i nasza policja). A autko na tych felgach misię podoba... |