Obrotomierz AutoMetronic i Pytanie!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!

Kupilem taki obrotomierz z checiom zamontowania go w 126p, ale z tego co mi wiadomo to zeby poprawnie dzialal to trzeba do niego dolutować jeszcze kondensator - ale jaki i gdzie?? Jest tam 1 kondensator 47uF 25V. I tu moje pytanie do Was, co mam zrobic, zeby dzialal? Aha obrotek wymontowany ze starego Audi.

[ wiadomość edytowana przez: -SaYMoN- dnia 2008-03-03 19:26:54 ]

dodatkowe foto płytki i całego obrotka

"chamstwu w życiu należy się przeciwstawiać siłom i godnościom osobistom"

No dobra, ale to nie jest odpowiedź na moje pytanie

nie wiem czy to cos ci pomoze ale to obrotek tej samej firmy dedykowany do 126p tu sa zdiecia jesli chcesz mozemy sie wymienic ja ci dam do 126p a ty mi tamten bo szukam obrotka na 4 garki ;] a jak nie to moge zrobic dokladniejsze foty ukladu moze to ci pomoze w przerubce

Wiem, że to ta samo firma, autometronic robila tez zegary do poloneza. zreszta taki obrotek jak ty miales tez juz kiedys mialem, nie mam go jak narazie sprawdzic bo silnik w proszku ale moze bedzie chodzil bo ma tam kondensator 47uF (470nF), jak silnik złoże za tydzień to napiszę, choć sprzedawca zapewniał ze po 4 garnuszki chodził wyśmienicie, wymontował go ze stargo Audi

[ wiadomość edytowana przez: -SaYMoN- dnia 2008-03-06 19:24:07 ]

pewnie któryś z tych dwóch dużych foliowych bedzie do wymiany ( chyba na 2 razy wiekszy , jesli dobrze mysle) , najlepiej rozrysuj schemat to bedzie lepiej widac co zmienic.