Mocowanie akumulatora według załącznika J.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ma może ktoś fotki, albo pokazać jak ma to wyglądać?
I jakieś wymiary minimalne.
Z góry THX

Cytat:
2007-03-21 22:44:56, Chwiej pisze:
Ma może ktoś fotki, albo pokazać jak ma to wyglądać? I jakieś wymiary minimalne. Z góry THX

Proponuje zajrzeć tutaj do działu załacznika J

[ wiadomość edytowana przez: 5Turbo dnia 2007-03-21 23:15:58 ]

Chodzi mi o fotki jak wy macie porobione

wystarczy orginalne mocowanie i dobry pasek do spinania ładunku, ze sciagaczem (z zapadką).

Ja musze sobie też coś zmotać. Na jednych zawodach nawet tego niesprawdzali a na ostatnich 5 razy podchodziłem do BK na linke na gumke na taśmex, koleś łabał za rączke i wyszarpywał jak drgneło to nie przechodziłem ale ziom jakiś walniety był chwilami myslałem że mi klemy pourywa tak szarpał
Ale w końcu zabrałem ojcu z auta mocowanie o dziury zachaczyłem i było git

A ma ktos moze baterie z tylu? Jak rozwiazaliscie mocowanie majac do dyspozycji podloge bagaznika bez dziur?

a żeś mnie yapko wystraszył... już myślałem że chwiej powrócił

A co do mocowania... ja bym dospawał taką podstawke pod aku co by się nie przesuwał i można by go było przypiąć.

[ wiadomość edytowana przez: 130TC dnia 2008-03-12 20:56:05 ]

Ja jeszcze nie mam ale myslalem zeby w fiacie tak wlasnie zrobic. mialem w planie uchwyt na akumulator od malucha wspawany do podłogi bagażnika i ewentualnie wzmocniony i poprawiony

ja mam taką blachę z micry w kszkałcie litery u z uszami jak w większości japońskich aut i złapane długimi szpilkami do podłogi

No wlasnie myslalem nad szpilkami i katownikiem aluminowym na gorze ale pomysl z ta blacha albo czymkolwiek w ksztalcie U jest niezly...

ja sobie takie cos zrobilem i potem dospawalem do podlogi...

Cytat:
2008-03-12 21:03:13, yapko pisze:
No wlasnie myslalem nad szpilkami i katownikiem aluminowym na gorze ale pomysl z ta blacha albo czymkolwiek w ksztalcie U jest niezly...

u mnie się to sprawdza a akumulator nawet nie drgnie