[S] 126p - Breda - oryginalny Pachoń

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Sprzedam wyczynowy wydech projektu inz. Pachonia, potocznie zwany Bredą.

Wydech jest dzisiaj praktycznie unikatem - jest to oryginalna Breda Pachonia,

a nie tansza kopia produkowana przez firme Michael - wystarczy spojżeć na poprowadzenie rur, kształt puszki (w michaelu jest to wszystko uproszczone)

Polecam do wysilonych i mocno wysilonych silników - tego wydechu nie zastąpi zadna samoróbka, ani "pustak" - niesamowicie poprawia osiągi silnika w górnym zakresie obrotów ( można krecic silnik powyżej 7000obr/min)

cena powiedzmy 300zł (aby było zgodnie z regulaminem, ale lepiej korzystać z linka powyżej i licytować )

[ wiadomość edytowana przez: CEHU dnia 2008-02-07 22:16:34 ]
[ powód edycji: Zgodnie z regulaminem to będzie jak usunę tego linka... ]

POwiedzmy ze klepie

sold

tak na to spojrzałem i porównałem do mojej i w sumie mam tylko troszke inna puszke, a rury sa identyczne, tajk w celach edukacyjnych co jest w środku tej bredy??

Cytat:
2008-02-07 23:50:47, Try3ek pisze:
tak na to spojrzałem i porównałem do mojej i w sumie mam tylko troszke inna puszke, a rury sa identyczne, tajk w celach edukacyjnych co jest w środku tej bredy??

nicość ?

kumpel ma brege gdzie na końcu jest taki jak by to nazwać 3 ramienny bajerek wspawany, dlatego pytam sie czy coś jest w tej bredzie cos

Porthos moze tu raczysz odpowiedziec, bo to ze nie czytasz privow i udajesz ze meil i gg nie dochodzi mimo ze na gg jestes, swiadczy o twojej arogancji. Na forum logujesz sie kilka razy dziennie. Moze napisz ze zgarnales 310 zloty i nic nie wyslesz to bede mogl skierowac doniesienie na Policje.