[BR] poszerzane felgi , zmiana et felg

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam !!
Czy ktoś byłby chetny na felgi typu poszerzane 12 lub 13 , lub o seryjnej szerokosci lecz innym et ?? Jestem w trakcie dogadywania sie cen u znajomego tokarza . Im wiecej tym cena bedzie mniejsza Ceny dowiem sie jutro lub w poniedzialek POZDRAWIAM

[ wiadomość edytowana przez: Mariusz126p dnia 2007-05-31 21:27:32 ]

jeżeli będą proste i wyważalne,a i cena z wysyłką sie opłaci to jestem chętny na 4 szt 5.5''-> 7''

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

a ja na 4x12

no byłbym chętny na jakieś felgi też 4x12 -> 5,5 i zmianę et w felgach z bisa

Ja 4x12

-----------------
--=RACE TECH=--

Cytat:
2007-06-01 12:34:24, MAD_DOGG pisze:
Ja 4x12

Mad maja byc cytrynki lub cytrynki z logiem czy zwykle o nowym rozstawie , generalnie to chodzi o to byscie wysylali mi felgi a ja je bede przerabial tzn tokarz i potem spowrotem do was jesli zas bede mial baze to przerabiania felg to bede je przerabial i wysylal , wywazanie we własnym zakresie

a 10tki da rade poszerzyc?
no i oczywiscie za jakie pieniadze bo to najwazniejsze

Cytat:
2007-06-01 14:33:02, flapjck1 pisze:
a 10tki da rade poszerzyc? no i oczywiscie za jakie pieniadze bo to najwazniejsze

z pewnoscia da jesli doreczysz mi felgi , wiecej informacji dopiero w poniedzialek

Jesli cena bedzie atrakcyjna to bede chetny na pewno na 2x12

Ale wszystko kwestia ceny..

No ja chce cytrynki, środek można w razie czego wyciąć (wytoczyć), ale tak żeby dało sie go potem wspawać Moge wysłać, albo zawieźć... Tylko czy to wypali?

-----------------
--=RACE TECH=--

no i jak? wiadomo cos?

jak by była cena za zrobienie 2 sztuk 13" polonezowskich z 5.5" na 7"

Przepraszam ze tak to dlugo trwa lecz bardzo dlugo pracuje i czasem brakuje sily DZIS BEDE ZNAŁ CENY CO I JAK POZDRO!!

cena poszerzenia JEDNEJ felgi to od 30 do 50 zl , narazie postaramy sie zrobić komplet 7x13 dla pruby i dopiero puźniej dzialamy z racji ze dlugo pracuje 14-16 i wiecej godzin prosze o wyrozumialość z terminem zamowien

jeżeli bierzecie 30zł za poszerzenie z 5.5 na 7'' w 13'' feldze to ja sie pisze,kiedy i gdzie posłac felungi?

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

jak da rade poszerzyc 10tke z 3,5' na 7 ' za te 30 pln za szt. to ja tez sie pisze

gloskow to gdzies kolo piaseczna/gora kalwaria ?

Głosków pod Wawą

-----------------
--=RACE TECH=--

Głosków pod Wawą

-----------------
--=RACE TECH=--

ooo to dobrze blisko mnie

czyli jak chce mieć poszeżone fele np 4 sztuki to trzeba dać 8 sztuk i dostaje sie 4 gotowe poszerzane tak???