Zarowki diodowe - rozne kolory

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=4299470

Witam serdecznie, znalazlem na allegro moze sie komus przyda ja chyba zmienie sobie podwietlenie deski rozdzielczej , maja mniejsze zuzycie pradu i swieca o niebo lepiej, pozdrawiam

Dzięki że nas poinformowałeś Hit tej wiosny

Lepiej znajdź mi w Warszawie normalny moto-sklep który to sprzedaje. Widać to tylko na południu sprzedają.
Chciałbym sobie najpierw pomacać zanim kupię

Cytat:
2008-03-10 07:31:13, Solltys pisze:
...Chciałbym sobie najpierw pomacać zanim kupię

Do macania to wszyscy pewnie chętni są..

Trzy tygodnie temu też zmieniłem sobie podśwetlanie na niebieskie diodowe. Diody kupiłem w zwykłym sklepie elektronicznym po 3,5zł/szt. Maja całą paletę diod pasujących do ganiazd najprzeróżniejrzych żarówek. Diody które kupiłem "Made in Germany".

Ja nie mówię o podświetleniu desku, ale o wymianie wszystkich żarówek zewnętrznych poza H4 na diodowe z cokołem.

Zależy mi zwłaszcza na zamiennikach P21W i 10W na stop i postojowe (nie szukajcie omo-analogii - ja do astrolota potrzebuję)

Niestety, na elektrodzie doszukałem się wątku z problemami z zastosowaniem tych żarówek z powodu budowy odbłyśników i problemami z przerywaczem kierunkowskazów dla którego żarówki diodowe są po prostu przepaloną żarówką i mryga jak oszalały.

A nad tym wszystkim wisi jeszcze aspekt prawny czyli - BARK HOMOLOGACJI

...i dupa zbita

witam
wracajac do podswietlenia deski, rowniz kupilem w elektroniku niebieskie diody i po zalozeniu wygladaja calkiem fajnie, nie zginela regulacja jasnosci podswietlenia.

Cytat:
Lepiej znajdź mi w Warszawie normalny moto-sklep który to sprzedaje. Widać to tylko na południu sprzedają.
Chciałbym sobie najpierw pomacać zanim kupię

hej Solltys, gdybyś jednak chciał zmienić oświetlenie to takie cuda sprzedają na co najmniej jednym stoisku na wolumenie (oooogromny wybór), no i pozwalają macać

Cytat:
2008-03-21 17:40:12, Krzysiu1981 pisze:
hej Solltys, gdybyś jednak chciał zmienić oświetlenie to takie cuda sprzedają na co najmniej jednym stoisku na wolumenie (oooogromny wybór), no i pozwalają macać

Noo w końcu jakieś światełko