Sezon MOTO rozpoczęty...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
... właśnie wróciłem z pierwszych jazd w tym seozonie. Suzi odebrana z warsztatu - genralnie chodzi jak zegareczek. 180 już leciałem - jest pieknie. Banan nie schodzi mi z twarzy... Jeździł ktoś już w tym sezonie?

Ja juz w styczniu zdazylem pojezdzic

no ba
codziennie nowe km sie nakreca ostatnio

ehhh - jak zwykle spóźniony jestem

Za to teraz, jak sie pogoda robi, mam przymusowa przerwe
Musialem tylna felge oddac do prostowania, a jedyny gosc, ktory mi to zrobi ma takie terminy, ze felge odbieram... 28 marca

ja za jakies 2 tyg odbieram jawe od lakiernika i zabieram sie za skladanie pod koniec marca planuje start sezonu

A ja niestety sprzedałem wszystkie moto jakie miałem a nie powiem że przewietrzył bym kości...

faktycznie sezon rozpoczety
było to widac dwa dni temu na drodze w katowicach jak widzialem scigacza pod autem a obok ciało w czarnym worku

i wlasnie dlatego ja mam 12KM w swojej maszynce ma byc crousing, wiatr we wlosach i zapach palonego mixolu

U mnie sezon też się zaczął od małego przepalenia silniczka w ostatnią niedzielę. Tyle że mój moto jeszcze słabszy niż Pterocka i jedynie można podziwiać okolice i delektować się jazdą Ale zapach mixolu to coś pięknego

Jezeli skuter mozna nazwac motorem to ja tez pierwsze km po zimie mam juz za soba, w tamtym roku 4 tys km w tym zobaczymy jak sie ludzik spisze... dobry temat pozdrawiam

Ja dzisiaj już do pracy przyejechalem a później jadę paczki porozwozić :0 Trochę zimno ale zaoszczędzę z godzinę przynajmniej bo piatkowe popołudnia w wawie są tragicznie zakorkowane

Wczoraj odebralem fele i dzisiaj zaliczylem krotka przejazdzke, bo cieplo za oknami. Fajnie sie jedzie, gdy na poboczach lezy kupa sniegu

fajnie wam....