[OT] KRK Tuning Show 2008

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
dostalem zaproszenie na tegoroczny Tuning Show dla klubu ale jako ze nie jestem memberem proponuje zeby ktos sie zglosil do mnie i mu to przekaze

zainteresuje sie ktos?

Myślę że byłoby nieźle.Janek ma auto,Yapko może skończy,Kazik,pomarańczowe kant są,i dobrze podłubane 650 też,czego chcieć więcej.

Eksil , nie chce sie z Toba klocic ale uwazam ze Yapko, Yankee i w ogole cala reszta forumowiczow doskonale wie co ma, i przypominanie im o tym jest nietaktem.

@ 3zer - nie cisnij, jesli ktos mialby ochote sie tematem zainteresowac to juz napewno by sie odezwal tu badz na priv.

no ok, tak tylko stwierdzam zeby to ktos odemnie wzial zeby potem nie bylo na mnie ze nie dalem czy ze nie powiedzialem

sprawas jest fajna szfczególnie jakby im sie udalo w tym roku zrobić ćwiartkę moze wreszcie mar z bladym kanty by przyuwiezli Janek kaszla itd może Czopuś by się tym zajął, sorki że ci dokładam ale jednak byłoby łatwiej komuś z okolic krakowa się tym zająć, co ty na to Czopuś???

Borys,ja oceniłem sytuacje,to żaden nietakt.niema się o co kłócić,dokładnie to samo miałem na myśli co Kaza.

Cytat:
2008-01-19 15:45:55, kaza pisze:
sprawas jest fajna szfczególnie jakby im sie udalo w tym roku zrobić ćwiartkę moze wreszcie mar z bladym kanty by przyuwiezli Janek kaszla itd może Czopuś by się tym zajął, sorki że ci dokładam ale jednak byłoby łatwiej komuś z okolic krakowa się tym zająć, co ty na to Czopuś???

jak się ładnie usmiechniecie to sie zastanowie

wybierz sobie

Ja sie pisze ofkoz.
By the way, fajnie by bylo miec prad zeby polozyc laptopa na dachu i puszczac na nim slideshow ze zdjeciami i filmami. Jak nie to sie ladowarke samochodowa zalatwi i kilka sztuk aku...

a kiedy to? moze bym wpadl sobie poogladac?

[ wiadomość edytowana przez: jaqo dnia 2008-01-23 15:55:07 ]

Ja bym wolał żebyś pińcete przywiózł

moge przywiezc karoserie na lawecie ciagnietej przez zeszrociala corolle 71 (jak ja jutro kupie)... ale co to za tuning?

nakleisz naklejke na szybe z napisem tuning i sie kwalifikuje

Ale taka surowa buda właśnie fajna by była Widać by było że remont prowadzisz

mozemy pomyslec, ale kiedy?!
jezeli to to w maju to czemu nie, moze bedzie wiecej budy.

[ wiadomość edytowana przez: jaqo dnia 2008-01-24 00:34:07 ]

17-18 maj
Trzeba zrobić spis kto by chciał.

Ja sie pojawie nowym bolidem, tylko nie wiem czy w tym terminie nie bede miał wesela

Pany ale jest maly problem gdyz w tym terminie jest BT w banovcach i pewnie pare osob sie tam wybierze

no niestety , ale terminu my nie damy rady zmienić