Trasa bielsko-wawa - jak wyglada?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jade jutro tam i spowrotem i jakby ktos mogl mi przyblizyc czego sie spodziewac po drodze to bylbym wdzieczny. jakeis roboty drogowe, korki, stanowiska foto radarow, ulubione miejsca pałkarzy?

Cytat:
2008-03-24 12:26:41, 3zeR_MDS pisze:
jade jutro tam i spowrotem i jakby ktos mogl mi przyblizyc czego sie spodziewac po drodze to bylbym wdzieczny. jakeis roboty drogowe, korki, stanowiska foto radarow, ulubione miejsca pałkarzy?

właśnie jechałem z bielska i do kat jest ok zwężki są dwie bez problemu przejezdne
mokro pare fotoradarów po drodze

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

stanowisk fotoradarów jest bardzo dużo, ale przy skrzyżowaniach i zawsze są oznaczone, ulubione miejsca palkarzy miedzy Tychami a Katowicami masz dwa zakręty kawałek prostej później prawy zakręt z 70tką. Tam prawie zawsze stoją. Ostatnio w okolicach Piotrkowa kręcą się oznakowani pałkarze z wolnostojącym fotoradarem i później w okolicach 390 słupka do Wawy mozesz sie spodziewac patroli, tam prawie zawsze stoją. Ale co ja sie będę rozpisywał, załatw sobie CB i po problemie

nie moge w sluzbowych autach ale w sumie bede przepisowo jechal bo za godziny mi placa miedzy kat a wawa zwezen nie ma?

vectry i primera czesto smigaja

ok, jakie kolory? blachy cywilne czy HPG etc? bo zawsze mnie to zastanawialo

A nie wygodniej będzie jechać cały czas S1 i ominąć Katowice?

a kto mowi ze przez katowice sie wybieram jasne ze S1

a kto i w jaki sposob Ci zabroni lub udowodni ze uzywales CB, czym jedziesz?

nie mam sprzetu a poza tym musialbym to zamontowac i wymontowac potem wiec bezsens

Cytat:
2008-03-24 13:11:11, 3zeR_MDS pisze:
ok, jakie kolory? blachy cywilne czy HPG etc? bo zawsze mnie to zastanawialo

vectry zwyke sa czarne a primera jest srebrna rejestracje to sk albo st

Czarna Vectra też na SO czasem jeździ.

bardzo czepliwi?

Tychy:
VW Golf KBO 7298 - czerwony
Mysłowice:
Opel Vectra SM 03619 - srebrny
Sosnowiec:
Opel Vectra SO 13094 - czarny
Opel VectraV6 13011 - czarny
Dąbrowa Górnicza:
Nissan Primera SD 01520 - srebrny
Opel Vectra SD 05904 - granatowy
Będzin - Częstochowa
Opel Vectra SB 13829 = czarny
Katowice - Częstochowa:
VW Bora SK 31892 - srebrny
Opel Vectra SC 73817 - srebrny
Opel Vectra ST 08951 - czarny
Częstochowa - Piotrków Tryb.:
Opel Vectra SC 73827 - kremowy

Reszty nie bede podawał bo całą trasę opisać to by trwało do wieczora, w łódzkim uważaj głównie na Octawie i Mondea, ale Vectry też są pozatym potem masz z 15 fotoradarów, także wolno i tak trzeba jechać

ok, dzieki. gnac nie mam zamiaru bo nigdzie mi sie nie spieszy, ale czasem sa jakies chore ograniczenia np do 40 a jedzie sie 60 i mozna sie wyjebac troche
a co z tymi robotami na trasie? jest cos?

w okolicach Rawy Maz. wisniowa nubira 1 na czarnych blachach

pod czestochowa piaskowa najnowasza Vectra

a montaz i demontaz CB to dobre 5min

a moze pomuc w ominieciu korka

ostatnio kumpel stał dobra godz w czestochowie i to w miejscu

wlasnie wrocilem, dzieki panowie za wszystko. droga bardzo spoko. zrobilem dzisiaj od 5 rano lacznie 895 km trzema roznymi autami i jestem baaardzo wyjebany wiec ide spac :]