{s} rajdowe felgi fiat-speedline 8x13 4x98

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
sprzedam komplet 4 felg aluminiowych fiat-speedline 8x13, et miedzy 0 a 10{nie mierzylem}, dwie 1975 dwie 1976 rok produkcji, felgi stan dobry a biorac pod uwage do czego sluzyly bardzo dobry, do odnowienia wedle gustu kupujacego, na felgach opony 185-60-13 dwie nowe dwie uzywane w dobrym stanie
1800zl z oponami 1600 zl bez opon.

[ wiadomość edytowana przez: Bart128 dnia 2008-03-11 12:26:59 ]

jesli sie nie sprzedadza poki nie zdaze operdzielic kadetta to moze je lykne a Bart nie masz szerokiej 14" jakiej?

jesli sie nie sprzedadza poki nie zdaze operdzielic kadetta to moze je lykne a Bart nie masz szerokiej 14" jakiej?

Cytat:
Bart nie masz szerokiej 14" jakiej?

mam na ritmo, ale nie na sprzedaz,
mam tez 8x15 et1 gotti, ale narazie nie wiem czy przypadkiem mi sie nie przydadza jeszcze.

poka no te 15 - jakie ET ?

takie z mniejszym rantem 8x15 et 0 lub et1 jakos tak, narazie je chomikuje, tak ze na sprzedaz sa 8x13 speedline ze zdjec na poczatku tematu.

hmmm Bart to chyba predzej bym lyknal te 15", tylko o ile ty masz mniejszy ten rant :>? nie masz jakiegos foto swoich felg?

hmmm Bart to chyba predzej bym lyknal te 15", tylko o ile ty masz mniejszy ten rant :>? nie masz jakiegos foto swoich felg?

temat gotti narazie nie do ruszenia,NA SPRZEDAZ sa speedline 8x13, i na tym sie skupmy;P

sorki ze sie wepchne do topicu ja też ma takie gotti ten sam wzór ale 14'' 6 lub 7 cali szerokie et też jakieś w deche małe bo mają troche rantu do sprzedania pójdą ale jak je skończe

poka foto, moze ich nie koncz bo jak maja byc zrobione jak maluch janka to ja se sam skoncze

[ wiadomość edytowana przez: stasiu dnia 2008-03-12 14:32:58 ]

zrobie foto jutro to popchne na forum
ranty wstępnie wypolerowane ale tylko wstępnie
środki po piaskowaniu, a co z malcem janka jest nie tak???

Stanisław
Taki gotti wala sie po allegro juz z bite pół roku..Tylko ze rozstaw 4x108...
A dokładnie takie jak ma Bart były ostatnio na :
K L I K jakies 1800zł,ktos za nie krzyczał

Sorki Bartuś że ci śmiece w topicu ale wkleje fotersa dla Stasia moję są 6 cali szerokie.

kaza , a to jakiś problem założyć swoje ogłoszenie i wysłac Stasiowi sznura na priv? na motonews można sadzić ogłoszenia za darmo , bez przepraszania za wstawianie swoich fantów w czyjeś biznesy

Sorki Blady, przeprosiłem Barta w zasadzie i tak mówiłem wcześniej że nie sprzedaje na razie a foto wkleiłem bo Stasiu prosił, jak będę chciał sprzedać to oczywiście zrobię sobie swój topic

up

wklejam foty kol