128 W MOTORVIZjI

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Uwaga fani fiatow 128 w najnowszym odcinku motorvizji classic jest dosyc fajny reportaz o fiacie 128.krotkie filmy ze sttarych rajdow,ladnie odrestaurowane fury itp.

[ wiadomość edytowana przez: kabul dnia 2004-06-20 14:00:40 ]

Dzieki za cynka-juz patrze w program kiedy leci MW.

Ogladalemm wszystkie wypasy z tego niemieckiego klubu www.fiat128.de ,spas polecam.

ja tez widzialem,autka masakra.i ten dzwiek.niektore ponoc krecily sie tam do 11000 obrotow

ja tez widzialem, thnx for Krauzer za info ze wlasnie leci material o 128.... no tylko pozazdroscic braciom krzyzakom precyzji wykonania a przedewszystkim ilosci kasy w te 128 wsadzonej....

słyszeliście ile kolesdał za 128 która stała kilkanaście lat w jakijś stodole , jedyne 3 tys euro

A ja nie widzialem tego :/;(
Wiecie moze kiedy powtorka ??

http://tvnturbo.pl

Mógłby ktoś to nagrać ?! Niestety nie mam dostępu do kabla, a chętnie bym to oglądnał. Mozna zgrać to w postaci divixa do tego tłumaczenie po polsku i byłby ciekawy materiał .

a ja nie mam TVN Turbo

Cytat:
2004-06-21 14:41:56, Koniu pisze:
Mógłby ktoś to nagrać ?! Niestety nie mam dostępu do kabla, a chętnie bym to oglądnał. Mozna zgrać to w postaci divixa do tego tłumaczenie po polsku i byłby ciekawy materiał .

Dobry pomysl a swoja droga to juz jest przetłumaczone na tvn turbo

za minute o 18ej zaczyna sie powtorka

nagrywa sie moze wieczorkiem bedzie gotowy divx

Cytat:
2004-06-21 18:30:12, ZoLt4R pisze:
nagrywa sie moze wieczorkiem bedzie gotowy divx

Dzięki piękne ! I czekam na linka

obejrzalem juz 2 raz w ciagu kilku dni i znowu kopara na parkiet opadla.... jesli zoltarr4o jeszcze zapoda to jako divix to juz wiem co bede codziennie ogladal zamiast dobranocki.....

No koleś dał za 128 3000 Euro, która stała 20 lat w stodole ale nalezy pamiętać ze to 128 w wersji rajdowej.

3000 ojro to nie jest jakas nadzwyczajna cena za 128.... sedany w bdb stanie chodza po 2500 3000 ojro, sport 3p w podobnym stanie 3000 4000, sport coupe i rally jeszcze wiecej...generalnie i tak w niemczech wloskie auta sa tansze niz np: w anglii

Co jakiś czas lubie sobie wskocz na mobile de i looknac co auta maja. Własnie zaciekawiły mnie ceny fiata 127 gdzie ten model fiata nie jest aż tak rzadkim autem za auta w stanie celującym wołacli 2250 ełrów ( taki zielony)

POzdrawiam - Piotrek

Zolt4r kiedy udostępnisz film ?
pozdro

dzis wieczorem powinno dac rade, mialem tu male problemy, napisze zaraz jak bedzie dostepny.pozdrowka