MotoNews.pl

Rekord - widzialem dzis 2 klubowiczy na miescie...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
... najpierw nie wiem kogo - na ostrobramskiej miedzy godz 18 a 19 -> slicznie blyszczacy zielony esperak z klubowa nalepka... Naprawde baaaardzo zadbany - uklony dla uzytkownika... tylko nie wiem dla kogo
Pozniej widzialem Bartka -> ok godz 21.30 na ul. Broniewskiego -> esperak ufo, fiolet spryskiwaczy bylo widac z daleka... poza tym lakier tak sie swiecil, jak chyba nigdy w moim esperaczu... patrzac w swietle latarn zajebiscie sie to odbijalo i tworzylo naprawde fajny efekt - skojarzylo mi sie z czolowka Crime Story - lsniaca fura i odbijajace sie w niej swiatla latarn i samochodow (o swiecace reklamy raczej na Broniewskiego trudno )
Dla obu Klubowiczy pozdrowka!

Dicer

Chyba nie... No, chyba ze Dicer zapuscil brodke Ale jak przejzalem foty ze zlotow, to kolega spotkany na Ostrobramskiej, jest "z twarzy podobny do nikogo" Bez obrazy, oczywiscie Przejezdzajac obok klubowicza zdazylem tylko rzucic okiem... Nr rejestracyjny to byl W** 686* ? chyba... Wiec pytanie - kto to???

Moze jakis cichy wielbiciel klubu?
Swoja droga jezeli nikt sie nie zglasza to ja wystapie przed szerg, a co mi tam niech wiedza koledzy jak trzeba dbac o espero.

Oczywiscie to nie bylem ja, a szkoda!

ja widzialem wczoraj lego na towarowej..ale mi uciekl

Cytat:

ja widzialem wczoraj lego na towarowej..ale mi uciekl

trza było gonić łobuza i z kopa go i z kopa

dla nie wtajemniczonych to taki kawał:

idzie erotoman i masochista, patrzą a tam idzie fajna laska....
Erotoman: ja to bym ją w krzaki zaciągnoł
a na to masochista: i z kopa ją i z kopa

Jaco jeszcze sprostowanie to sadysta mial byc...

no tak - mała pomyłka

Ej Panowie, chwalic sie kogo widzialem w piatek, bo ciekawosc mnie zzera...

Tym zielonym na Ostrobramskiej to byłem pewnie ja "torito" PZDR