Tarcze wentylowane na przód do kanta....

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
sprawa przedstawia się następująco:
kolega, który ma kanta, chce z nim jechać w najbliższą niedzielę na giełdę /w wiadomym celu/. samochód jest po tuningu, były w nim bile, ale już poszły, jest 1.6 od poldka.ale to wszystko nic. z przodu jest cała sportowa belka z rajdówki z tarczami wentylowanymi (do tego wypasione zaciski itp., szpilki). koledze nie chce się już nic z kantem robić, więc pomyślałem, że może ktoś z was byłby zainteresowany zamianą, tj. ktoś dałby mu swoje, a w zamian otrzymał wentyle z całą belką. oczywiście ten "ktoś" musiałby to sam przełożyć i to szybko. jeśli ktoś wyrazi chęć, to mógłbym z nim porozmawiać o szczegółach. tak wogóle, to chce go sprzedać za 1 tys zł, z przodu są alu, z tyłu z tego co pamiętam poszerzane stalówki...

to fura tego mechanika ?
chce tylko tarcze na zamiane ? czy cały przod ?!
fele poszerzane zamieni sie na zwykle ?!

na pewno cały przód, bo co mu z samych tarczy... co do takich szczegółów, to musiałbyś z nim porozmawiać. jutro jest w kst 9-13 bodajże /tak, to ten mechanik/

tzn. to a tarcze lucasa czy jak ?!
Nie moze sie powstrzymac tygodnia ze sprzedażą tego kanta ? bo bym z chęcia sie powymienial paroma częsciami. Cholera zalezy mi a w obecnej chwili jestem udupiony bo nie mam nawet jak powymieniac tych częsci. A tak to bym na dniach zlozyl silnik powymianial częsciami nawet bym ogl doplacic jakies groszowe sprawy
widyn pogadaj z nim dobrze go znasz bede dźwięczny

Podejrzewam, że to są hamulce z Poloneza 2000 gr. B. Miałem takie w rajdówce, są ponoć na zaciskach z Porsche 924 Turbo. Zaciski są dwutłokowe, potrzebne są dystanse albo koła co najmniej 14".

WoooW polonez 2000 gr.B & Porsche to brzmi groźnie, koniu do dzieła!!

ech.. Widynek, ja nie ma nic do Ciebie, ale Twój jeden "kolega", który sprzedawał kierownicę 131 Abarth zrobił mnie MOCNO w jajo...
tak tylkon apisałem, bo wcześniej nie było okzaji..

czeczun - śpieszę z wyjaśnieniem: ten mój "kolega", od kierownicy to koleś, które poznałem przez ogłoszenie na hodze i po 3 mailach nasza znajomość się skończyła... inna sprawa, że już pisałeś że cię wychujał...
co do hampli, to on sam dokładnie nie wie od czego są chyba.. Koniu, ja nie chcę się bawić w pośrednika, żeby ktokolwiek do mnie nie miał potem pretensji... chce go sprzedać, a czy sprzeda, to też nie jest powiedziane, wszyscy wiemy jak to jest ze sprzedażą auta... chcesz, to wsiadaj w czwórkę i przyjeżdżaj...

A tak tylko z czystej ciekawosci: jest szansa na jakies fotki tego autka - szczegolnie tych zmienionych elementow (tarcze itp.) ??

tak, mam kilka fotek słabej jakości, które wrzucałem jeszcze na starym forum. teraz wychodzę, ale wieczorem je wrzucę..

Widynek piszac tego posta stałes sie pośrednikiem
A co do tych hampli to dowiedz sie po weekendzie czy sprzedał kanta jesli nie to pojawie sie jakos w KST, umowimy sie na termin i moze ewentualną przekładke
pozdro

są pośrednicy i pośrednicy nie mogę znaleźć zdjęć tarcz ani sprzęgła (bo sprzęgło z dociskiem też miał z jakiegoś wypasa), znalazłem za to zdjęcie przodu i raczej są to felgi 13 ''. ok, dowiem się w pon.

Jakby ktoś chciał te hamulce to są one na sprzedaż. Trzeba oddać swoje i dopłacić 300zł. Ja przy takiej cenie odpadam, ale moze ktos z was sie zainteresuje. Jak mowil Yaninnya sa to hamulce z Poloneza 2000 B-Grupa zaciski z porsche 924 turbo

brzmi fajnie ale drogo....

dodam jeszcze że wszystko jest postawione na uniball'ach.. czyli lepiej obspawać najpierw budę

Cytat:
2003-07-17 13:17:29, schwepes pisze:
dodam jeszcze że wszystko jest postawione na uniball'ach.. czyli lepiej obspawać najpierw budę

dokładnie, bo kolega chce się jak coś zamienić całą belką