Szerokość przedniej szyby

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Pomyślałem, żeby zrobić z tego nowy wątek, bo ten o pasku robi się już długawy i mogłoby umknąć.
Zmierzyłem szerokość szyby w mojej 2105 i w najwęższym miejscu ma ona ok. 120 cm, więc napis chyba nie powinien być szerszy. Dla pewności zmierzcie też swoje, żeby później nie okazało się, że naklejki będą wyłącznie dla klasyków
pozdro z wyjątkowo słonecznego i wiosennego Krakowa
hgs

Dzięki za info!
Myślę, że napis nie powinien przekroczyć 110 cm, albo nawet możemy przyjąć za nominał 100 cm napis.
Czekam na info o szerokości przedniej szyby od użytkowników innych modeli, by określić długość paska.
Pozdrawiam.

7 ma chyba taką samą jak 5 ??? Nieprawdaż ???

Robalq, a zauwazyles jakies wieksze roznice w Twojej 07 i mojej 05 w sobote??Oprocz maski,grilla i zderzakow nasze LAjDAczki sie niczym nie roznily(no moze jeszcze troche w srodku)

Prawdę mówiąc (pisząc) nie przyglądałem się dokładnie Twojej furce. No i nie to żebym był czepialski, ale:

1. inny odcień i % przepuszczalności folii na szybach;

2. inne lampy z tyłu;

3. inny kolor lamp z tyłu;

4. inny kolor lakieru;

5. inne tablice i numery rejestracyjne;

6. chyba nie masz wycieraczek na reflektorach;

7. u mnie nie ma prawego chlapacza z tyłu;

8. klapę mam pordzewiałą obok zamka;

9. antenę radiową mam przyklejoną na przedniej szybie;

10. mam halogeny pod przednim zderzakiem (nie podłączone !!!).

To takie drobne szczegóły na zewnątrz. Mam wymieniać dalej

PS. Żartuję ! Oczywiście, że budową zewnętrzną niewiele się różnią. A już napewno nie szybą. Moje pytanie o szybę było retoryczne.

A mierzył ktos szybe w samarze????

A ja w swojej siódemce mam szybe od Fiata 125, też pasuje.

Dziś widziałem niezły pasek !
Przezroczysty z białymi literami, nie jest przeciwsłoneczny(bo przezroczysty , ale wyglądał super!
W sumie naszse klubowe LOGO tez by fajnie wygladało
Co otym myslicie???
Paweł

Wolę przeciwsłoneczny !!!

Przed chwilka rozmawiałem na temt pasków z Piotrem, który ma ciekawe informacje na temat pasków , czyli mozliwosci kolorystyczne . Poprosze go ,że by napisał tu o co chodzi
Piotrus! Napisz co mi mówiłeś))
Paweł

Panowie, jakos ten temacik zamarl.... moze jednak bysmy zrobili takie fajne, przeciwsloneczne paski na wiosne/lato 2004

Co o tym myslicie?

No wlasnie temat umarl a na prawde fajna sprawa by byla.Pozdrawiam