Zegnaj 125p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam
mam smutna wiadomosc sprzedaje swoje 125p , jutro ma przyjechac kupiec z Wroclawia jak mu sie spodob to wezmie mi autko , niewiem czy sie cieszyc czy plakac , szkoda troche furki ale za kase z tego auta kupie 132 i odremontuje , jak bedzie to pokaze czas , moze niekupi , moze cos mu sie niespodoba , okaze sie jutro , Koniu mnie zabije

[ wiadomość edytowana przez: bratek dnia 2003-07-16 17:26:34 ]

Twardo powiedz że cena nie podlega negocjacji , to drugie pożegnanie z czarnym DFem w F&F w tym roku , ostrzegałem że w czarnym jest gorąca ...Koniu kiedyś w Kraku widział na szrocie atrape w 132 , a tobie może byc potrzebna , prawda , zacznij działać , jak cos to mam namiar na atrape z III serii po 77 roku , ale tobie potrzebna jest pierwsza , chyba nie chcesz kundlić 132

cena jest twarda i niepodlega zadnej negocjacji , cena jest bez felg i radia ktore mam zamiar wsadzic do 132 aha no i wydech ten ktory sie niemiesci w 125 do 132 bedzie pasowal , 132 czeba bedzie zrobic od podctaw bo podloga jest do wymiany i rdza na progach ale jeszcze sie tym nie martwie najpierw zobacze czy sprzedam jutro 125

Kolejna osoba pozbywa sie kanta hehe....ci co zostaną powinni zostac wpisani do gatunku pod ścisłą ochorną Bo coraz mniej nas...

najbardziej chyba szkoda, że długo się kantem nie nacieszyłeś tylko nie sprzedaj go jakiemuś burakowi!!

nie no!!!!ubije dziadyge-sprzedawac takie cudo!!!!oj bratek zawiodlem sie i to bardzo!!!pomysl,ze jakis szmul bedzie jezdzil twoja furka,byc moze go zaniedba,porysuje,rozbije!!!nie,ja swojego fiata zakopie dla potomnosci,ale bo nie...lepiej jezeli bede nim jezdzil do konca swoich dni

Ehh..jeden z ładniejszych kantów FF odchodzi szkoda ale zycze powodzenia przy 132

Panowie poczekajmu do jutra , jutro wszystko sie okaze

Jak oczywiscie go sprzedasz to zerwij znaki klubowe...

kurde dobrze ze przypomniales , naszczescie jednej naklejki nie nalepilem i na 132 bedzie

[ wiadomość edytowana przez: bratek dnia 2003-07-16 22:38:21 ]

a chociaz za jakas rozsadna sumke go sprzedasz?

kwote powiem jutro jak sprzedam , ale na tym interesie nie stracy tyle moge teraz powiedziec

oj szkoda brysia szkoda

no prawda.. szkoda... szkoda.... mam nadzieje ze w 132 wlozysz conajmniej tyle serca co w tego.... ale i tak wole 125

bratek chcesz kose

Ja też swojego 126 nie sprzedam. Bo po co? Za ile? I wreszcie komu???

ja tez... nie kalkuluje sie taki interes. szczegolnire jak stan autka jest dobry

No i nie sprzedalem ,koles gadal i gadal ze przyjedzie ze kupi a tak naprawde to sie niepojawil pocholere trul dupe . FIAT ZOSTAJE W KLUBIE

huraaaaaaa!!! piekny kancik moze to tak troche po chamskiemu ale ciesze sie ze go nie sprzedales(oczywiscie z mysla o klubie)

Cytat:
2003-07-17 23:13:47, Chopper pisze:
ciesze sie ze go nie sprzedales(oczywiscie z mysla o klubie)

Ja też fiacik jest zajebisty i szkoda by go było bo tak niewiele ich jest w klubie