| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
adamson Omega B 2.5TD Kombi Rzeszów/Kosina | 2008-05-06 21:41:08 Witam
Krótkie pytanko : czy regulacja świateł (xenon) jest taka sama w B FL i w soczewkach z B ? - a teraz zarys historyczny
po cmoknięciu innego pojazdu w tyłek spsuły się mojemu bratu te wewnętrzne (zdaje się regulacja góra dół) - nie mam pojęcia gdzie to kupić a mam stare z B soczewek i nie wiem czy spasują bo od B FL mają inny kształt. A może podejdą od zwykłych reflektorów ? Chodzi mi o całe elementy plastikowe od zaczepu odbłyśnika do śruby regulacji. Pytałem w ASO i mają wszystko tylko nie to ale chcieli mi sprzedać jeden xenon za - UWAGA - 3tyś , jak to usłyszałem to wyszedłem z siebie, stanąłem obok a później zszokowany udałem się do domu .
Jeśli ktoś posiada takowe do sprzedania to bardzo proszę o kontakt. Z góry dzięki za odpowiedź - pozdrawiam. |
adamson Omega B 2.5TD Kombi Rzeszów/Kosina | 2008-05-09 08:10:10
To w takim razie co trzyma soczewkę i odbłyśnik na swoim miejscu - krasnoludki ??
Chodzi mi dokładnie o to o czym napisał Kolega Pabelo - o te plastikowe elementy które trzymają to wszystko i pozwalają na regulację. Po rozebraniu okazało się że soczewki z B mają inny kształt tych plastików niż w B FL - ale brat stwierdził razem z mechanikiem, że od B też będą pasować - ja nie wiem nie widziałem, wierzę na słowo . |