MotoNews.pl

Wyświetlacz Omega B

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
Podłączyłem wyświetlacz z duzym ekranem w zamian malego. Czy ktos juz to robil. Moge zmieniac pozycje wyswietlacza tylko ze pokazuje mi bledy brak oleju brak plynu w spriskiwaczach okladziny chamulcowe awaria swiatel, blad skrzyni biegow automatycznej. Dodatkowo nie pokazuje spalania sredniego i innych rzeczy ktore tam sa. Jak zrobic zeby to wszystko dzialalo. Z gory dziekuje za pomoc

To tez w zlym dziale master. Porady to ty tutaj zamiesc, a jak szukasz to tylko szukaj... bez pytan. Pytania gdzie indziej. I przeczytaj "forumowy poradnik".

Musisz odprawić modły, wtedy znikną złe komunikaty, a pojawią się te o średnim spalaniu (niekoniecznie dobre) itd...

Tak poważnie, to musisz się zastanowić, co znaczy słowo "porada"... zwłaszcza w stosunku do tego wszystkiego, co dzieje się na tym forum... ja nawet nie czytając wcześniej regulaminu wiedziałem, że chodzi o umieszczenie tutaj własnej porady dla innych, a nie szukanie jej...

Dasz radę chłopie... poproś Cleber o przeniesienie wątku w odpowiednie miejsce (do odpowiedniego, istniejącego wątku), wtedy nikt Cię nie będzie nękał o źle umieszczony wątek/ niepotrzebnie założony nowy temat , ale prawda jest taka, że gdybyś przeczytał regulamin forum, to nie zrobiłbyś takiego byka i nie byłoby tematu...

Powodzenia

Bardzo prosze o skasowanie tego posta albo o przeniesienie go do odpowiedniego dzialu. Dalem ciala i to wszystko nie mam nic na swoja obrone

Cytat:
2008-04-05 17:51:40, damianzuz pisze:
Bardzo prosze o skasowanie tego posta albo o przeniesienie go do odpowiedniego dzialu. Dalem ciala i to wszystko nie mam nic na swoja obrone

O. Bedą z niego ludzie

W tej sprawie już było kilka postów, zerknij w wyszukiwarkę - tam jest wszystko.

pozdro.