Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() chemik333 LOB MEMBER saab9-5, F650CS Warszawa | 2008-04-04 22:35:44 To tez w zlym dziale master. Porady to ty tutaj zamiesc, a jak szukasz to tylko szukaj... bez pytan. Pytania gdzie indziej. I przeczytaj "forumowy poradnik". |
![]() sewcio LOB MEMBER C2,5TD+0,6Tcoupé Sosnowiec | 2008-04-05 00:24:47 Musisz odprawić modły, wtedy znikną złe komunikaty, a pojawią się te o średnim spalaniu (niekoniecznie dobre) itd...
Tak poważnie, to musisz się zastanowić, co znaczy słowo "porada"... zwłaszcza w stosunku do tego wszystkiego, co dzieje się na tym forum... ja nawet nie czytając wcześniej regulaminu wiedziałem, że chodzi o umieszczenie tutaj własnej porady dla innych, a nie szukanie jej... Dasz radę chłopie... poproś Cleber o przeniesienie wątku w odpowiednie miejsce (do odpowiedniego, istniejącego wątku), wtedy nikt Cię nie będzie nękał o źle umieszczony wątek/ niepotrzebnie założony nowy temat ![]() Powodzenia ![]() |
![]() damianzuz Opel Omega B Szczecin | 2008-04-05 17:51:40 Bardzo prosze o skasowanie tego posta albo o przeniesienie go do odpowiedniego dzialu. Dalem ciala i to wszystko nie mam nic na swoja obrone |