[S] felgi ATS Classic 13" 4*100 + Motylki 132 14" 4*98

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Sprzedam

1 komplet felg ATS Classic 4*100 13" sztuk 4 - cena 200 za 4 sztuki - lokalizacja Warszawa, stan do lakierowania

2 komplet falg ATS Classic 4*100 13" sztuk 4 - cena 200 za 4 sztuki - lokalizacja - garaz stasia w lodzi, stan do lakierowania

3 komplet felg tzn Motylki zwane takze konicznynkami sztuk 5 - cena 200 zlotych za 5 sztuk, stan OK, sa nawet jakies opony - lokalizacja Warszawa,

odbior najlepiej osobisty w Warszawie, kontakt priv lub 600105537

jaka szerokość tych ats za 200zł ?

Przyłączam się do pytania może jakieś fotki?

To sa 6" ET30? Ja bym przygarnal jeden komplet byle byly proste, stan wizualny to drugorzedna rzecz.

Jak proste i nie poobdzierane to i ja bym był zainteresowany.

te co sa u mnie to sa 6 cali ale jakie ET to nie powiem

apropos - obejrze te co mam u siebie i jesli beda ok - bo ogladalem jakis rok temu - to sam je chyba przejme.

[ wiadomość edytowana przez: stasiu dnia 2008-03-25 21:44:08 ]

Cytat:
2008-03-25 21:05:32, Rys1977 pisze:
3 komplet felg tzn Motylki zwane takze konicznynkami sztuk 5 - cena 200 zlotych za 5 sztuk, stan OK, sa nawet jakies opony - lokalizacja Warszawa

wstępnie klepię, proszę o foto

szerokosc 6 cali - dwa zestawy, wydaja sie byc proste, brak zniszczen z zewnatrz - kto pierwszy ten lepszy - preferowany odbior osobisty w warszawie lub odbior od stasia w lodzi

fotki w piatek - komplet z wawy, ten ktory jest u stasia to stas musialby zrobic,

felgi koniczynki / motylki 5,5"

Ja nie mam jak odebrac osobiscie i duzego cisnienia nie mam wiec pogadamy jak sie nie znajda inni, bardziej zdeterminowani.

postaram sie cyknac fotki - najwczensiej za 2-3 dni ;]

klepie komplet z wawy do jutra ok?

Też bym wstępnie klepał te z warszawy tylko czekam na jakieś fotki.

nie ma klepania, rezerwacji itp - kto pierwszy ten lepszy - jak napisalem - odbior najlepiej osobisty w wawie, zdecia beda w piatek, odbior i kasa w piatek, sobote, niedziele

Cytat:
2008-03-25 21:35:52, stasiu pisze:
te co sa u mnie to sa 6 cali ale jakie ET to nie powiem apropos - obejrze te co mam u siebie i jesli beda ok - bo ogladalem jakis rok temu - to sam je chyba przejme. [ wiadomość edytowana przez: stasiu dnia 2008-03-25 21:44:08 ]

stasiu - Tobie musze pozwolic je klepac bo sa u Ciebie od 2 lat

no za bardzo wyjscia nie masz

Motylki - sprzedane,
ATS z Warszawy - sprzdane,

dostepne do sprzedazy - ATS w Lodzi znajdujace sie u Stasia,
Stas obiecal ze zrobi foty jak zrobi to zamieszcze na forum,
cena bez zmian - cale 50 zlotych sztuka czyli 200 zlotych za komplet.

fajnie ze dajesz ogloszenie, mowisz ze dopiero w piatek wszystko, nie mozna wpasc czy pogadac wczesniej, a potem tylko piszesz ze sprzedane

ktos byl pierwszy - nie bylo rezerwacji - ani klepania ,
felgi u stasia ciagle aktualne

heh. rozeszły się jak bułeczki...