II Runda MINI-MAX, 06.04.2008

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
www.automobilklubtorunski.pl

Można się już zgłaszać Lecą jakieś furious malce?

moze sie pojawie

a słuchajcie, to jest trzecia liga czy tak jak do tej pory bylo?

Tak jak do tej pory. Miała być równolegle (tak zrozumiałem) eliminacja RD-3L, ale została odwołana ze względu na niską frekwencję...

[ wiadomość edytowana przez: SAL dnia 2008-03-31 23:08:37 ]

Cytat:
2008-03-31 09:30:01, SAL pisze:
www.automobilklubtorunski.pl

Sorry za OT:

Porownajcie sobie zakladke Zawodnicy z zakladka Zarzad.

No comment.

-----------------
FIAT -> Fix It Again Tony

zawody w istocie są jeszcze dla amatorów, nie potrzebna licencja.

W stosunku do edycji zeszłorocznej oraz poprzednich zmieniła sie co nieco trasa. Doświadczyłem tego osobiście poprzez złapanie jednej taryfy i pogrzebanie tym samym szans na dobry wynik, brawo

Tak poza tym to jechało mi się świetnie. Pierwszy raz w życiu na slikach (z przodu), wrażenia niesamowite, zupełnie jakby to nie było to samo auto, szczególnie przy hamowaniu i w zakrętach (mam seryjny zawias). Tak czy siak polecam!

Pan Bizer mam nadzieje powie mi jeszcze jak je dociąć żebym na betonie z piachem nie leciał w plener?

W ogóle chciałem powiedzieć, że na blisko 50 samochodów były tylko 2 maluchy... co jest ludzie?

>> Jak zwykle apel o zdjęcia i filmiki (!)

Na zakończenie pytanie zagadka:
http://www.youtube.com/watch?v=WNu-KsAFCmk
- czy to przypadkiem nie Brodnica ucieka przed Płockiem pod koniec w prawej części ekranu?

Na filmie na hamowaniu rzeczywiscie widac ze slick to podstawa. Teraz pora na zawias Panie Michale bo auto az sie o to prosi.

Przejrzalem wyniki i takie pytanie: czy ten Krzysztof Mencel to ta sama osoba co kilka lat temu smigala pomaranczowym maluszkiem (potem bylo chyba ccs niebiesko-pomaranczowe(?))? Patrzac na czasy podejrzewam ze tak ale nie jestem pewien.
Ktos moze to potwierdzic?

-----------------

Cytat:
2008-04-07 19:46:01, nds pisze: Na zakończenie pytanie zagadka: http://www.youtube.com/watch?v=WNu-KsAFCmk - czy to przypadkiem nie Brodnica ucieka przed Płockiem pod koniec w prawej części ekranu?

Czy za rozwiązanie zagadki jest przewidziana jakaś nagroda jak tak to odgaduję to jest część ekipy z Brodnicy a po czym poznać-oczywiście po naszych koszulkach od sponsora

Cytat:
2008-04-07 19:46:01, nds pisze:
W ogóle chciałem powiedzieć, że na blisko 50 samochodów były tylko 2 maluchy... co jest ludzie?

Ja 3 widziałem Co nie zmienia faktu, że mało.

dokładnie były 3 malce

Cytat:
2008-04-07 20:07:06, MaLi pisze:
Na filmie na hamowaniu rzeczywiscie widac ze slick to podstawa. Teraz pora na zawias Panie Michale bo auto az sie o to prosi. Przejrzalem wyniki i takie pytanie: czy ten Krzysztof Mencel to ta sama osoba co kilka lat temu smigala pomaranczowym maluszkiem (potem bylo chyba ccs niebiesko-pomaranczowe(?))? Patrzac na czasy podejrzewam ze tak ale nie jestem pewien. Ktos moze to potwierdzic?

Dokładnie Maciej...to ten Mencel

foteczki jak by ktoś chciał
klik

Cytat:
2008-04-09 17:26:55, Madcar pisze:
Dokładnie Maciej...to ten Mencel

mencel pudlo :]

[ wiadomość edytowana przez: Madcar dnia 2008-04-13 12:32:08 ]

Cytat:
2008-04-13 12:31:12, Madcar pisze:
mencel pudlo :] [ wiadomość edytowana przez: Madcar dnia 2008-04-13 12:32:08 ]

Moglby sie juz przeniesc do PZMotu albo do gorskich. Tyle lat wygrywania musi sie wreszcie znudzic. Zaloze sie ze facet ma cala piwnice zawalona tymi pucharkami

Ale trzeba przyznac ze technike jazdy ma niesamowicie skuteczna.

-----------------