[S]FIAT 126P GRATY I RZECZY,KTÓRYCH JUŻ NIE DOSTANIESZ

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
KLATKA BEZPIECZEŃSTWA IRECO: 800ZŁ (wspawana w Bielsku,z homologacją,bezwypadkowa,rok w samochodzie, wycięta razem z kawałkami nadwozia,do przerobienia na skręcaną tak jak kto chce)
ZDERZAKI CHROMY:100ZŁ (proste,z mocowaniami)
RESOR:70zł (sklepany na 19cm przez firmę z Cieszyna, która produkowała resory do fabryki Fiata w dobrych czasach)
KIEROWNICA "MONZA" Z NABĄ:50ZŁ (z atestem,fajna mała i cieńka,na normalnym skręcie kręci się nią jak na krótkim,brak jednego imbusa)
LUSTERKO ŁEZKA LEWE:40ZŁ (bardzo rzadkie,grube)

POZA TYM AMORY SERYJNE,AMORY ZALEWANE,CEWKI,APARATY ZAPŁONOWE,!!!!!!!!! WAŁ KORBOWY Z POLEROWANYMI KORBAMI, PLUS TŁOKI Z CYLINDRAMI(1300KM ZROBIŁY)FREZOWANE POD GŁOWICĘ 5,5mm Z DUŻYMI ZAWORAMI!!!!!!!!!!!!!! DO TEGO BLOK Z ELEGANTA, LEKKI ROZRZĄD,LEKKA KLAWIATURA ITP ITD.

masz dokładniejsze foto zderzaków? jakby były fajne to mógłbym po nie podjechać a kosztem dojazdu się podzielimy ok?

Moge prosic fotke lusterka??

Mozna foto kiery i jaki ma klin?? Wstepnie klepie. sskamils@gmail.pl

Lusterko to cromodora taka jak montowali w brownie między innymi, foto jest na hodze w ogłoszeniach

W razie czego drugi do kiery i proszę o zdjęcia i odpowiedź na jaki wieloklin na szajbi(at)wp.pl dzięki

grnb - podaj maila bo tu nie potrafię się dopatrzeć opcji z serii użyteczna wstaw obrazek z kompa.

Weźcie ode mnie tą klatkę bo kantem do garażu dojechać i wjechać nie mogę

w innej cenie bym sie mogl na nia skusic dam 500

Ciężko mi aż tyle spuścić..wiesz, 1300zł za nią dałem. Dobrze wycięta, nie dzwoniona, z papierami.Na razie na 700zł spuszczam, może za miesiąc zmięknę.

skamils - dobry adres podałeś? bo mi pierwszy raz w życiu mail nie chce wyjść

Cytat:
2008-04-14 00:24:31, deltajastrzab01 pisze:
skamils - dobry adres podałeś? bo mi pierwszy raz w życiu mail nie chce wyjść

odezwij sie prosze do mnie na gg 307656

bardzo proszę o foty klatki na adj1985@o2.pl
Pozdro

moj mail to grnb@op.pl
szkoda że pociołeś malca -miałem okazję się z Tobą kilka razy ścigać
acha jestem też jakby co zainteresowany nabą do kierownicy i jak masz jakieś inne grat to też bym coś może wybrał...

[ wiadomość edytowana przez: grnb dnia 2008-04-14 08:15:07 ]

ZDERZAKI POSZŁY W REKORDOWYM TĘPIE.. TRZEBA ZAJĄĆ SIĘ ICH PRODUKCJĄ:p

Acha, i zaskoczenie dla wszystkich, NIE MAM GG. Komórki oficjalnie nie podam, jak ktoś jakiś biznes ma konkretny to przez maila i wtedy numerami się wymienimy.

Jeszcze Ziomek na starcie staniemy razem, dowiedziałem się co i jak z kantem i będzie ogień bez DOHC a Bawara idzie na dalszy plan. Od tej pory moje auta muszą spełniać dwa warunki:

- tylny napęd
- podwójne okrągłe światła.

Zostaje więc BMW e30,Jaguar XJ,Fiat 125p.

Maldon jest zajebisty, najlepszy, ale..nie ma podwójnych okrągłyś świateł.. niestety nie przejdzie

Swoją drogą popatrzcie na allegro. Za 10tys zł można mieć w dobrym stanie Jaguara XJ mam już specjalną świnkę-skarbonkę na koteczka

Odklepuję kiere jako drugi ;] - naba pasuje do fl i st a ja niestety mam el-a a nie chce mi sie zmieniać przekładni lub kołować innej naby - lenistwo

Sorki sskamils@gmail.com

Biorę lusterko poprosze dane przelewu na PW

Uff.. lusterko też poszło w rekordowym tępie.. możecie mi powiedzieć dlaczego jest takie zainteresowanie nim?

Mozna ta foteczke prosic ej kiery?? Teraz juz podałem dobrego emila