126p KAWASAKI

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

fotki z tematu - http://www.streetracing.pl/forum/index.php?showtopic=53744

miłej lektury

masakrator nic dodac nic ujac

Dawalem juz kiedys foty tych malarii:
http://motonews.pl/forum/?op=fvt&t=121769&c=0&hq=fotek+jakich&f=25

brzydal

felgi ma fajne, i nic więcej. wygląda jakby odjechał spod remizy przed chwilą.

Fajny kubelek

pod remiza to go moga nawet nie zauwazyc

ble, jak to wygląda te nity i w ogóle te poszerzenia

ble, jak to wygląda te nity i w ogóle te poszerzenia, nie wspominając tej faji na dachu

wyglada jak wyglada, ale Janek mysle ze widzialby glownie ten chooojowy tyl

chciałem robić podobny projekt i wrzucić jakiś silnik z motorka do malca ale niestety zaoszczędzona kasa na ten cel poszła na inne poważne wydatki i hu*** plany strzelił

Cytat:
2008-04-11 23:35:45, bassman1986 pisze:
chciałem robić podobny projekt i wrzucić jakiś silnik z motorka do malca ale niestety zaoszczędzona kasa na ten cel poszła na inne poważne wydatki i hu*** plany strzelił

przykre

wygląda to strasznie ! tak jakby jakiegos strucla ratowali przynitowanymi łatami... a ten peryskop... PORAŻKA

[ wiadomość edytowana przez: KrauzeR dnia 2008-04-12 01:10:38 ]

Trochę druciarsko ma zanitowane otwory po światłach no i ten kubełek taki karkowo-łamaczowy a tak po za tym to ciekawe jak to zapier...

chuj z wyglądem.. ale to musi zapierdalać

bardziej niz cokolwiek tu na forum zapewne

a czytał ktokolwiek co jest w artykule napisane czy tylko zdjecia ogladacie? :/ to auto nie zostało stworzone po to zeby rwac na niego dupy pod remiza tylko zeby było najszybsze w górach. Jakbyscie postawili na wage to auto i fure Yankeego to uwierzcie mi ze roznica bylaby znaaaczna mysle ze o to chodzilo tworcy tego bolidu, a nie o to zeby sie komu podobalo albo i nie

Cytat:
2008-04-12 06:52:57, 3zeR_MDS pisze:
a czytał ktokolwiek co jest w artykule napisane czy tylko zdjecia ogladacie? :/ to auto nie zostało stworzone po to zeby rwac na niego dupy pod remiza tylko zeby było najszybsze w górach. Jakbyscie postawili na wage to auto i fure Yankeego to uwierzcie mi ze roznica bylaby znaaaczna mysle ze o to chodzilo tworcy tego bolidu, a nie o to zeby sie komu podobalo albo i nie

no tak fryzjer masz racje ale nie wiesz o tym ze kazdy powod zeby sie przypie...lic jest dobry??

a koszt budowy takiego 1.1 turbo czy 2.0 turbo pewnie zbliżony , różnica 200 kucy i pewnie ze 100 klio

Maszyna kozak niezły killer musi być! no i dźwięk 12 tyś obrotów
A skąd wiecie czy by dup niewyrwał?