| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
bjkubek fiat 127 Mała Wieś | 2008-05-20 16:42:31 Witaj
wszystko zalezy od tego czego chcesz - na pewno pracy bedziesz miał sporo i trochę kasy wydasz, jesli ktos wymieniał silnik to auto juz musiało swoje przejechać wiec podejrzewam ze jego stan nie bedzie idealny a blacha bedzie kiepska, ogólnie jezeli zdecydujesz sie na remontowanie nie samemu to musisz sie liczyc na spory wydatek, nikt nie bierze kasy za robote w zaleznosci od wartosci auta - samo lakierowanie jak ci sie uda tanio trafic to minimum 1500 ale ile bedzie za zrobienie blachy wczesniej przed malowaniem to juz kwestia co bedzie do roboty - o blacharskie elementy jest cięzko - niewazne czy kupujesz MkI czy nowsze 127 - ja blacharzowi dałem około 1000 -mozesz zobaczyc w "remontach" co robiłem, najgorzej wedłóg mnie jezeli zjedzone będą kielichy na amorki i w ogóle mocowanie silnika. podłoga i progi to pryszcz - kazdy blacharz ci coś dognie i połata! Ale moze jak ktoś dbał o auto to nie bedzie tak źle! Fiat 127 to na pewno samochód dla tych którzy lubia przy nim grzebać... jezeli go kupisz to na pewno polubisz - a jak wyremontujesz to bedziesz miał satysfakcję ze jeździsz wyjatkowym autem! jeżeli jedak chodzi ci o zarobienie kasy to za bardzo na to nie licz - wyremontowane egzemplarze osiagaja maksymalnie cene 4 tys - a koszt remontu przewaznie jest wiekszy ,
mam nadzieję ze mimo tak pesymistycznej odpowiedzi nie bedziesz pekał nie trać zapału! pozdrawiam kuba |
bjkubek fiat 127 Mała Wieś | 2008-05-21 08:37:40 najważniejsze chęci!
na pewno ci sie uda bo widze ze masz dobre podejscie do sprawy! powodzenia |
janas81 Suzuki Poznań | 2008-05-26 15:05:12 Może jakieś foty nabytku? |
camelo Fiat 127 Będzin | 2008-05-28 21:59:37 Siema byłbym zainteresowany częsciami. Jakie ci zostały napisz. |
eXe Katowice | 2008-05-29 01:20:39
Pisz raczej co Ci potrzebne, chyba ze bierzesz w całości bez silnika. |