Bede sie chwalił

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
moi drodzy koledzy-maniacy. otóz mija juz chyba 3 albo 4 miesiac od czasu jak zabralem sie za mojego seniorka i tak sobie dlubie i dlubie przy nim i wydlubalem tyle ze moje auto ma mniej wiecej takie wyposazenie :
seryjnie opel senator 3.0se24V , automat.
dołozyłem
skóra, xenony, wtrysk grupowy gazu , wyremontowalem zawieszenie i wstawilem jekies na tyl jakies ciekawsze ( mozna smialo 200 w zakrety dobrze profilowane wchodzic) pirelli p6000 225/60/15 ) wstawilem instalacje audio na pioneer deh9300+ 3 (trzy) piecyki napedzające w sumie 4 kickbasy, 4 mid, 8 tweeterow , 2 woofery i 1 sub. do tego dojdzie dekoder dolbydigital na stałe + laptop z DVD (ten tymczasem) i z tego wszystkiego zastanawia mnie czasem jak ktos spojrzy na moje autko i powie ale stary rupiec z tej omegi kupil bys sobie jakies porzadne nowe auto w dieslu, jakiegos golfaIV np... co wy na to , smiać sie czy w ryj dac?
do nastepnego zlotu jak go nie rozbije, albo mi go nie zwędzą to dam podotykac i poogladac. pozdrawiam.

ps. to dlatego ze dzis stwierdzilem ze jestem zadowolony i chce zeby w kllubie bylo wiadomo ze ja twardo przy seniorku stoje i oddam mu kazda zlotówke chocbym mial glodem przymierac.

Laczac sie w niedoli z rodakiem rowniez slubuje co nastepuje:

Omesi nie oddam !!

Zlotowek nie bede szczedzil !!

Regan jakos tak blisko do siebie mamy... cos trza skrecic kiedys

A czy ktoś nie chciał czasem kiedyś sprzedac mv6 i kupić 3000 GT??

POZDRÓWKA mega_3 ( troszke rozjebana ta moja omesia ale na jedynce nadal 98km/h)

ja bym za tego golfa w ryj dał a za diesla to ze dwa razy!!

jak można porywnywać taki flagowy OKRĘT to tak zjebanego autka dla LUDU?

Ja swoje skromne kieszonkowe też oddaje a że mało tego to już inna historia

takie przerobienie na xenonki to drogie jest ?

Regan...jestem pod wrażeniem!!!!!!!!!!!!!!

i już się nie mogę doczekać oględzin!

Cytat:
A czy ktoś nie chciał czasem kiedyś sprzedac mv6 i kupić 3000 GT??

Bladzic rzecz ludzka podobno

Teraz juz wiem !! Gt3000 to bedzie drugie autko. Omesia zostaje !!

i to MIĘ sie podoba.

a zapomnialem dodac drobiazgu tzn. akumulatora żelowego dla potrzeb audio...

to ja tylko dodam że we wrześniu też biorę się za sanata. niestety muszę odstać swoje w kolejce do blacharza - żadnemu innemu nie dam nawet stanąć koło wozu.
w planach jest: wymiana skrzyni na manual, kompletna rozbiórka i malowanie ze zmianą koloru, kontrola serducha /czyt. rozbiórka/, nowy sprzęt audio, felgi 17'' i kilka drobniejszych rzeczy
zawias już obniżyłem

i jeszcze pytanie do regana: skąd do licha masz xenony????????? i dałbyś się oczom nacieszyć jakimiś fotkami.

No i słuszna decyzja Dramar a juz myślałem, że "zboczysz" na drogę nieludzkich prędkości i krótkiego żywota

Pozdrawiam

Regan, powaliłes mnie na kolana tyle wysiłku i kasy, masz naprawdę się czym pochwalić.
Czy ty na pewno jesteś z Poznania? mowi się, że tam mieszkają ludzie wywaleni z Krakowa sa skąpstwo

Cytat:
Czy ty na pewno jesteś z Poznania? mowi się, że tam mieszkają ludzie wywaleni z Krakowa sa skąpstwo

Janusz !! Tu mieszkaja Szkoci wywaleni za rozrzutnosc

O rany, zapomniełem, że Dramar rządzi pod nieobecność Urga, teraz zarobiłem bana jak dwa a dwa cztery, i jak ja stary chłop mogłem się tak wpakować

Popieram Dramara
Cytat:
Tu mieszkaja Szkoci wywaleni za rozrzutnosc

robert: w sprawie xenonów odsyłam do starego posta xenonki do seniora, omy A , nawet do malucha

Regan nadal xenony robia sie biale ???ja tez juz mam i sa caly czas takie same-nie zmienia sie ich barwa.

pozdr

To ja sie tez pochwale. A co mi tam.

Zmiany w silniku:
- kute tloki
- korbowody
- wal korbowy
- wszelakie uszczelki
- rozrzad
- polerka kolektorow
- rozdzielenie dolotu na 2 stozki

Stylistyka
- do oblookania na LOB

Audio
- mid-bass DynAudio 20cm + gwizdki DynAudio
- subwoofer Audiobahn z nowa skrzynka ( czailem sie na Utopie ale jakis koles byl szybszy )
- dwa wzmacniacze JBL GTO 6000 - 6 kanalow kazdy

A tak to wyglada:

Cytat:
2003-07-18 20:19:32, Dramar pisze:
To ja sie tez pochwale. A co mi tam.

Zmiany w silniku:
- kute tloki
- korbowody
- wal korbowy
- wszelakie uszczelki
- rozrzad
- polerka kolektorow
- rozdzielenie dolotu na 2 stozki

Uprzejmie proszę kolegów medykow o zorganizowanie na LOB gastroskopu - ja MUSZĘ te tłoki i inne zobaczyć!!!

Fotki, fotki - bo mi już ślinka leci na monitor!!!

Pzdr.

-----------------
Benzinový 3,6litrový vidlicový šestiválec

w kaliszu takie audio by nieprzeszło!!
chujki na kaczych łapkach by zajebali wszystko.
doświadczyłem tego niedawno.

teraz mam deh 7400, mac attack 4075, midy lanzar vx6c, kondens. lanzar 1 f. z wyśw, i mojego ulubieńca JL AUDIO 10W4 i tak sie zastanawiam czy tego nie wymontować.

wsadze sobie jakieś JUMBO COMBO i będę miał święty spokój.

pozdro mega_3 i jego 3,0sej

jest wśród nas EVO 500, dla mnie szok!!!( KRISTO)

cóś mi się wydawa że chyba dał by radę OMESI DRAMARA

dobrze gadam???