[S] silnik z mojego bisa 1.2 MPI 75KM

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!
Najprawdopodobniej sprzedam mój silnik 1.2 8v 75KM z punto I i daję wcześniej info.

Stan naprawdę bdb. Przebieg 75tyś.
Nowa pompa wody, rozrusznik na gwarancji, nowy czujnik położenia wału. Silnik zalany castrolem, zadbany. Mogę go z czystym sumieniem polecić bez żadnej ściemy.
W skład zestawu wchodzi kompletny silnik z osprzętem i sprzęgłem, przerobioną wiązką, rozkodowaym komputerem, zrobionym wydechem. Mogę też dorzucić aluflanszę, dorobiona jest także tulejka wałka sprzęgłowego wbita w środku.( zestaw p&p do odpalenia- dorabiasz mocowanie, chłodzenie i śmigasz)

Cena 2 tyś. Silnik jest pewny. Zrobiłem na nim 8tyś km bez zająknięcia, dławienia się, kopcenia, bez jakiegokolwiek najmniejszego problemu.
Jest jeszcze w aucie, kiedy znowu wymienię pompę hamulcową możliwa przejażdżka dla osób, które sypią konkretami.

za 1,5 tys jestem gotowy łyknąć

ew. negocjacje na priv

turururu: Za 1500zł to ja po silnik do warszawy jechałem aż Do tego płaciłem za rozkodowanie kompa, przerobienie zamachu, tulejki i flansze (stalowa- grosze ale to po znajomości było) a ty się nie licz z tym że dostaniesz gotowy zestaw za 1k5 zł bo to chore jest i uwłacza włożonej pracy.