| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
cornerx HF MEMBER Hyundai Accent NS | 2008-05-12 23:20:32 witam szukam opisu , linku, kilku fotek jak wymienc samemu pasek rozrzadu w Accencie 2000r. 1.3
dzieki za odpowiedz..... [ wiadomość edytowana przez: Jarek_2 dnia 2008-05-13 11:09:52 ] [ powód edycji: tytuł ] |
e-gen HF MEMBER Kamieniec | 2008-05-14 12:47:13
Płacisz 200 zł za robociznę i tak naprawdę nie wiesz co i jak zrobili - niestety
Koledze (ojciec rodziny - żaden "ścigant") w Civicu 1.4 SOHC po 10 kkm od wymiany w warsztacie rozrządu odkręciło się dolne koło pasowe... Lantra Makarona po wymianie paska w ASO nie jest już tą samą Lantrą... m.in. dlatego namawiam - tych którzy czują się na siłach - do samodzielnej wymiany, tym bardziej że w SOHC nie jest to trudne. |
kml HF MEMBER Accent 3D wAw | 2008-05-15 07:43:46
Na szczęście miałem okazję sprawdzić ten warsztat na sobie oraz na szrocie znajomego i póki co są bez skazy a wszystko co zrobili do tej pory jest zrobione dobrze. Poza tym nie mam za bardzo gdzie tego zrobić i dlatego temat odpuszczam. Ja zdecydowałem sie zapłacić więcej ale chce mieć wszystko na fakturze na wypadek gdyby cokolwiek się działo. Przerabiałem już kilka warsztatów i na początku tez niby było ok a potem wyszlo szydło z worka. Teraz podchodzę do tego dużo ostrożniej i na razie jest ok. Jak zrobie ten rozrząd to napisze po pierwszym 1k km jak to "działa"
Kolejny raz przypominam ci że tniemy cytaty do minimum. [ wiadomość edytowana przez: Jarek_2 dnia 2008-05-15 10:08:25 ] |