KONWÓJ NA LOB PARTY Z WARSZAWY

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich - ufam, że nikt mnie nie zje za utworzenie takiego tematu... ale myślę sobie że fajnie było by pojechać razem taką "zgraną kolumienką"

Pojawił się pomysł spotkania około godziny 16:00 w piątek

1) w okolicach obi i geanta (w okolicach ul .puławskiej )

2) na parkingu... lub na parkingu przy Multikinie przy ken

3) na najwyższym poziomie parkingu przy galerii mokotów -

Pytanie jak robimy i czy są chętni ???

Pozdrawiam serdecznie

tomek

W zwiazku z tym ze jade, pasuje mi 16:00 i punkt 3.

Proszę nie wprowadzać zamieszania w utratych zwyczajach. Stały punkt zbiorczy dla Warszawiaków w drodze na zlot to McDonalds w Jankach.

w sumie to Kartos ma rację...
Może spotkamy się w Jankach koło 16:30...
ew. można w mini konwoju pojechać do janek - mi bardziej pasuje 16 i p. 1

Ok. nie miałem zielonego pojęcia że jest stałe miejsce... z drugiej strony cięzko domyślić się czegoś takiego ( jak konkretne - stałe miejsce ustalone 1,2 3 lata temu...)

Sądzę, że kwestia nadal pozostaje otwarta. Nie mam nic przeciwko temu aby np. o 16:00 spotkać się z paroma LOB owiczami np. w galerii mokotów, a potem spokojnie na 16:30 czy 17:00 dotrzeć do mc donalda w jankach...

pozdrawiam tom

[ wiadomość edytowana przez: lubier dnia 2005-09-27 15:04:12 ]

jeśli chodzi o spotkanie w galerii mokotów to ja odpadam - musiałbym się cofać i na 16 nie wyrobię się...

Jeśli komuś pasuje spotkanie przy obi - niech da znać, a jak nie to w jankach koło 17 - może Drusie też zdążą

Co prawd a to prawda--- moja praca też kończy siękoło 17... ale będę próbował uciekać....

Dla mnie 16:00 w okolicach obi i geanta przy puławskiej jest ok. W takim razie - Mały_1 jest już nas 2 ... może Vino dołączy ???

Kto jeszcze ?

Moze byc ten FakDonald.

ok. do zobaczenia w piątek koło 16. proponuję spotkanie koło feuverta ( po drugiej stronie parkingu OBI - będzie się łatwiej znależć)

Mały

A czy ktoś wybiera się wcześniej ?

Czy tworzenie konwoju w Jankach koło Geanta jest aktualne i o której ?

Gumbas,

Ogólnie to spotykamy się w jankach pod makkwaczem.
chyba, że chcesz juz z wawy (Ursynów ) jechać do Janek - wtedy o 16 na parkingu przy feuvercie( ten sam co Obi i geant)

Takie ogólne pytanko kto będzie w Jankach koło 16:30 - 17?

Drusie wyrobicie się? Czekać na Was?

Mały

[ wiadomość edytowana przez: Maly_1 dnia 2005-09-29 21:23:16 ]

sprawa jest taka ze ja tez bede jechal z Wawy tylko pewnie wyrusze z centrum ok 16:20-16:30 biorac pod uwage korki na al krakowskich to moge sie nie wyrobic na 17, chyba ze jest jakas inna trasa do Janek

brutal,

jest inna droga przez ursynów i piaseczno...
może dasz radę podjechać na ursynów pod Obi - poczekamy na Ciebie.

Mały

Ten FakDonald w Jankach to jest przed czy za skrzyozwaniem na Rawe Maz. i Lodz ?

nie moge obiecac, bardziej prawdopodobne jest, ze wyjedziemy z Piaseczna dopiero o 17 - 17:15
Moze jak juz bedziecie w komplecie to ktos do nas zadzwoni i damy znac na jakim jestresmy etapie?? Wysylam komorke na priv

z tego co pamiętam to spotkania były przy makkwaczu pod Ikeą... chyba, że się mylę

Mały

Cytat:
2005-09-29 14:04:13, Vino pisze:
Ten FakDonald w Jankach to jest przed czy za skrzyozwaniem na Rawe Maz. i Lodz ?

Najprosciej, to przejechać to skrzyżowanie prosto na Radom i zaraz w prawo.

Maly ja będę w Jankach na pewno między 16.30 a 17 ( a może wcześniej)więc uprasza sie o poczekanie .

ja będe czekał z w Żyrardowie na Gudzego i Lux11a i śmigamy na katowicką jeśli będą u mnie w granicach 17:30 - 17:45 to będe sie kontaktował tel coby na katowickiej konwój dogonić (kto będzie miał CB?? kogo ewentualnie mam wywoływać ??) ale jeszcze przed wyjazdem z Żyrardowa będe sie z Małym kontaktował telefonicznie

Arvax - mnie możesz wywoływać jeśli nie ustalimy jakichś specjalnych kanałów to łap mnie( nas) na 19
albo komórka...

Kuba - spoko poczekamy na Ciebie