Kod do radia - gdzie ??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
miałem w ulubionych dodaną zakładkę ale był formacik i się stało jak się stało, gdzie mogę sobie wygenerować kod do radia ??

tylko nie pisać że podaj nr radia to ci zrobię

jak ktoś by był miły i podzielił się informacją będę wdzięczny

Niektórzy piszą, że od tego jest wyszukiwarka, ale co mi tam.

różne takie

sorki ze sie wpraszam na czyjs post ale nie bede przeciez zakładał nowego... mam pytanie tylko najpierw zaczne tak słyszłem ze jak sie wsadzi radio zakodowane do zamrazalki na noc czy ile to kod pusci czy to prawda?????? mam zakodowane radio na amen pozostaje tylko wylutowanie i zmiana czegos tam juz kiedys o tym chyba pisałem ale nie moge znajsc postu.. co o tym sadzicie stan radia idealny stanie sie mu cos po tym zabiegu procz tego ze moze wymrozi koda ??

U mnie kod do radia był przyklejony do spodu popielniczki (biała etykietka)...trzeba ja wyjać i looknąc...moze bedzie

Osobiście próbowałem numeru z zamrażarką i cieszę się że w ogóle radio mi działa jeszcze. Kod pozostał. Teksty o nadprzewodnictwie to bzdura. Nigdy nie uzyska się tego procesu w domowej zamrażarce.Ładnie poprosiłem na forum i życzliwy kolega wygenerował mi kod. Polecam poszukać kalkulatorów w internecie.

podaj e-maial to wysle ci programik albo podaj nr fabryczny radia

Proponuje czytać ze zrozumieniem.

Poniżej podałem link, gdzie są różne przydatne informacje i również programik do kodów.

Keramak rzeczywiście podaje cenne informacje pod linkiem. Proponuje zajrzeć. Sam ściągnąłem sobie książkę o Escorcie