| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
kania_ F&F Sympatyk 125p Krakow/Trzebinia | 2008-05-15 23:52:34 Szukam obudowy do zamontowania w bagazniku akumulatora
najlepiej estetycznej widzialem kiedys takie plastikowe z deklem, wie ktos gdzie takie cos mozna kupic, kto takim czyms handluje. Albo jakies sposoby na to? |
yapko F&F MEMBER Fiat 128 Tarnow/Krakow | 2008-05-15 23:58:21 Napisz mi jaki filtr oleju mam zalozony Dostales SMS?
My dzis zamontowalismy z Pavlusem prostokat z katownikow do podlogi + szpilki nierdzewne 6mm + ceownik z blachy od gory. Rozumiem ze chcialbys szczelny pojemnik? Nie wiem czy sa seryjne, moze jakies wyczynowe ale wtedy cena pewnie nieadekwatna do wartosci. |
kania_ F&F Sympatyk 125p Krakow/Trzebinia | 2008-05-16 00:27:00 Filtr byl dobierany z katalogu filtrona (zczytaj nr i po sprawie)
Co do obudowy to faktycznie najlepiej by byla szczelna co do wyczynowych lub innych to czekam na propozycje: wykonanie - cena moze byc castorama jezeli tylko da sie cos ladnego dopasowac moze byc profi ale musze znac ceny i opcje |