[s] sprzedam bimarco B

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w temacie foty zrobię jak bede w garage jest to cały czarny fotel w stanie średnim? dobrym? na zdjęciach bedzie wyglądać na bardzo dobry ale na dole poprzecierany (na zewnątrz u dołu krawedzie itp) mam do konstrukcje na szynach do fiata 126p. jest jeszcze zamontowany w moim aucie (fotel pilota) cena niewiem niechce dużo mysle cos w granicach 100zł

[ wiadomość edytowana przez: snail dnia 2008-05-14 17:35:56 ]

Wstępnie jestem zainteresowany, ale poczekam na fotki i ile by wyniosła przesyłka.

też wstępnie klepie..

powiem tak pierwszeństwo mają ci którzy odbiorą osobiście jeśli tacy się znajdą kubeł wyjmę pod koniec tygodnia/ w weekend

PW wyslana.

[ wiadomość edytowana przez: buczu dnia 2008-05-15 14:16:07 ]

zdjęć niemialem czasu dzisiaj zrobic zrobie je jutro fotel do odbioru w sosnowcu ul niwecka garaze jestem pod telefonem prawie caly czas 603 485 562 mozna wpadać niewiem jak jutro ale sobota i niedziela o dowolnej porze raczej

W PW pisałem. zaklepuje. już prawie (99%) odebrałem.

fotel jest brudny zakurzony na zdjęciach jest z mocowaniami wlasnej konstrukcji (nie lata bo szyny są orginalne) ustawiony dla pilota (nisko) cena 100zł bez tych mocowan

słuchajcie cały czas aktualne niemam pieniedzy potrzebuje szybko sprzedać sprawa prosta podałem telefon ktoś chce dzwoni > przyjezdza > ogląda > bierze niewiem kto był pierwszy kilku sie pytało klepało ale cisza narazie żadnych konkretów

pisze post po poscie bo nieauktualne!!! fotel został sprzedany bo potrzebowalem szybciutko kase