Odbudowa FIATA 850 i opis moich prac w tym temacie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witka
dzis ujrzalem swoj samochod po 7 miesiecznej reanimacji z nowym lakierkiem
prosze o krytyke

>>> FOTO STORY <<<

[ wiadomość edytowana przez: CHRYS66 dnia 2006-01-28 15:56:03 ]

[ wiadomość edytowana przez: CHRYS66 dnia 2006-02-16 22:43:25 ]

czemu nie działa??

dziwne dzialalo
http://fiat.850.fajnafotka.pl/

Lakierek zajebisty. Fajnie sie prezentuje mimo folii . Ten rozmiar kółeczek był seryjnie w 850??

Cytat:
2005-09-14 21:24:47, HNT pisze:
czemu nie działa??

działa śliczny samochodzik

nie orginalnie byly 135R13 jak go kupilem to stal na BMW bialych a to kupilem juz z mysla zeby poszerzenia zrobic jednak ATS najbardziej mi sie podobaja mogly by bys smorki ale duzo drozsze byly

Mi na tych ATS-ach bardzo się podoba, tylko nie wiem jak z panami w granatowych garniturach? Mogą się czepiać że wystają.

tylko tak teraz wyglada jak wyjolem caly silnik z silnikiem kolka sa rowno z blotnikami a jeszcze zawias musi koniecznie pojsc ok 25-30 mm w dol tylko niemam pojecia kurcze jak bo resor juz prosty jest

Kurde, jestem przerażony, bo mi sie podobaa! Wypas auto i wypas lakier!

No musze powiedziec ze super wyszlo. Coraz bardziej mi sie podobaja 850-tki. Lakier miodzio 100 razy lepiej niz u mnie bo lakiernik zrabal robote na calej lini.
Pozdrawiam.

No piękny jest Gratuluję-będzie miód malinka po skończeniu

P.S. Sprzedaj mi te felgi-błagam

ale ktore ats czy biale z bemki ?

ATS - tylko ATS

odpada sam z 3 miechy polowalem na nie ale chyba sa smory 8 calowe z gumami za 2700 u mojego znajomego w sklepie ale ja sie na nie nie skusilem duzo za duzo

No no fiat 850- male qpe klasyczne z napedem jaki kocham
szkoda ze tak slabo dostepne wyglada pieknie w kazdym kolorze (tylko nie rozowym ani zielonym)
ale niebieska perla bedzie sie pieknie prezentowac
powodzenia w skladaniu!!

dla mnie wypas

Cytat:
2005-09-14 21:44:26, CHRYS66 pisze:
tylko tak teraz wyglada jak wyjolem caly silnik z silnikiem kolka sa rowno z blotnikami a jeszcze zawias musi koniecznie pojsc ok 25-30 mm w dol tylko niemam pojecia kurcze jak bo resor juz prosty jest

to będzie naprawde ładna 850tka.gratuluje i powodzenia.
A co do obniżenia to poszukaj na włoskich stronach z częściami do 126/500 itd.są tam resory z odwróconym głównym piórem,czyli tym z uszami,zrobiłem tak w resorze od malucha i wyszło zajebiście,tzn resor jest półokrągły a auto siedzi jak na prostym.jedyny problem jest z drugim piórem bo ciężko je doklepać ale da sie i patent wytrzymuje.ja proponuje ci to właśnie w ten sposób zrobić.

Jebitny ten kolorek ale jest wypas

Śliczny
Ładny kolorek.
Sam mieszałeś, czy dobierał lakiernik?

nie ja tylko wybralem baze o lakiernik mial zrobic z niej smaczek chyba mu sie udalo sam do konca nie wiedzialem co z tego wyjdzie do wczoraj zanim go przetryskal