Sprint Tychy 20.04.2008 Fotki ;]

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
W ogole był ktos? Spotkalem Pitera, Spawna i Rallymana z kobietą Aaa no i widzialem qbare

i na koniec hicior :

Wiadomo co było potem:

Pytałem chłopaka czemu chociaz zawieszenia nie zrobił, bo auto to absolutna seria, zawias miał tak terenowy jak u korozji :razz: , we wnetrzu wszystko na swoim miejscu (o kanapie w sumie nie wiem)
Odpowiedzial mi ze nie ma kasy

Aaaa i auto do sprzedania mialo byc A w sumie to tam nie widac co sie stao
Na tych oponach go podbiło i ponoc na drzwiach poleciał tam, gdzie stoi. Ktos mu pomogl na koła postawic. Ogolnie mi go szkoda ale fakt faktem wyglupil sie

[ wiadomość edytowana przez: bartong44 dnia 2008-04-20 19:08:34 ]

na zawias nie ma, ale na starty jest

szkoda że nie byłem bo przegapiłem zapisy ten chłopak co się wywrócił to był ostatnio po raz pierwszy i szkoda mo go bo miał świerzy lakier ciekawe kiedy będą wyniki?

ja bylem poogladac ogolnie fajne tez wyje***em na dupe jak schodzilem z tego pochylonego odcinka toru

W sumie to spotkalem jeszcze znajome autko

A i byly ludzie co sie takim wozem lansowali z KRK nawet namiot serwisowy mieli

Byłem na chwilę tylko... widziałem Cię w oddali Bartong ale nie chciało mi się za Tobą biec

Jeśli o maluchy chodzi to bardzo fajnie jechał snail - jak po śniegu
Gratulacje także dla jeffrey'a za super przygotowaną nową bude

bylismy z Piterem na 2h i oprocz malara serii, powalil nas koles w nowym Audi RS4 kurna chata nie szkoda takiego auta na taki wyryp ale odpycha sie to niemilosiernie subaraki i evo maja na noc

Ja byłem widac nawet mojego malca na pierwszej fotce i mnie również imprezy jednak nie moge zaliczyc do udanej:/ dziurawy plywak i autko nie chciało jechac Gratulacje dla zwycięzców, jak ktos ma fotki mojego malca to bedzie wdzieczny za podesłanie na maila pisiekrally@poczta.fm[addsig]

bylem poogladalem jedna petle i ucieklem...bo mi sie zmarzlo
zauwazylem jakis porzadek organizacyjny - startowali chlopaki klasami npo i wiecej bylo tasm i safety... cos sie dzieje
snail standardowo pomykal bokami, mike tez dawal rade Pisiek cos fura kulala ale kolor robil wszystko

Cytat:
2008-04-20 20:57:16, bartong44 pisze:
W sumie to spotkalem jeszcze znajome autko

ano sie było z kumplami spotkać i pooglądać co nieco

a jak sprawował się Szałas?? Chłopak od nas no i u nas to robił zawsze popłoch nie było mocnych

a jaka fura?

Na poprzednich tychach z Mrally wytypowalsimy tego malucha do dacha i dlugo czekac nie trzeba bylo

Cytat:
2008-04-20 23:56:42, bartong44 pisze:
a jaka fura?

ta
Cytat:

Wiecej na http://www.sekcja-rajdowa.com

CRX?

Cytat:
2008-04-21 10:04:27, piter_s1 pisze:
CRX?

Taaaaa były nawet dwa z takimi kominami Jeden na ramce rejestracji miał napis SEBCIO a drugi ANTONIO

ja tez bylem pojezdzic co nieco i nawet jestem zadowolony z czasow bo zawsze uwazalem ze nie umiem jezdzic po mokrym a z czasow by bylo 3 miejsce tylko jakies z dupy wziete kary zepchnely mnie poza 1sza 5tke. i tak jestem zadowolony bylo slisko ale jezdzilo sie fajnie. zawsze troche doswiadczenia wpadnie no i autko nie zawiodlo

Sa gdzies wyniki?

http://azt.tychy.pl/