MotoNews.pl
1 [S] Borewicz 88" bardzo ładny stan PILNIE ZA GROSZE ! ! ! (218184/0) - PT

[S] Borewicz 88" bardzo ładny stan PILNIE ZA GROSZE ! ! !

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam !
Wystawiam na prośbe kolegi, brak OC, przegląd jest, stan mechaniki idealny ,naprawdę wszystko dziala perfekt, silnik chodzi idealnie, samochód lakierowany w zeszłym roku, aktualnie do poprawek, kilka wysżlo rdzawek, Prawy przedni błotnik jest wymieniony na nowy i jest do lakierowania, ale jest do auta jeszcze puszka lakieru. Autko naprawdę jest w super stanie, nie zgnite, ręcze głową że nowy właściciel bedzie jeszcze dłuuugo śmigał. Cena promocyjna 1000zł jak coś to dzwonić: lub ewent pisać mail-e. Auto stoi w Bielsku cały czas na chodzie.

Foto:

Ma LPG ?

nie ma LPG, to jest silnik 1500 tak wogóle, po wymianie uszczelki pod głowicą i polerce gniazd zaworowych. Pod względem stanu technicznego to naprawdę auto jest w szokująco dobrym stanie, alu fele sa odnowione i mają nowe oponki

czy jest możliwość oczywiście za dopłatą wykupić OC, aby można było nim do domku wrócić??

Nie ma najmniejszego problemu, tylko OC by musiałbyć na Ciebie, bo znajomy nei ma zniżek :/ chyba że chces zubezpieczenei na jeden dzień, ono kosztuje coś koło 100zł

nie ma OC na jeden dzień

Mileś, spisujesz umowę k-s, idziesz z nią do ubezpieczyciela, wykupujesz OC na siebie i jedziesz. Poprzedni właściciel pewnie będzie wiedział, gdzie w okolicy jest jakiś agent ubezpieczeniowy.

dokladnie tak jak pisze Jacekes

Owszem jest Panowie OC na jedną dobe tzw. "dobówka", wiem bo tak przywoziłem dostawczego z Katowic do BB, kupiłem w komisie i poszedłem z polisą do ubezpieczalni gdzie na podstawie znizki która dokumentowała mi poprzednia polisa z innego auta i otrzymałem świstek z OC na jeden dzień ale najlepiej tak jak mówią koledzy spisać umowe i od razu ubezpieczyć na siebei na rok, a ja z miłą chęcią pomoge Ci załatwić u znajomego Agenta ubezpieczeniowego tanei i dobre OC

Popełniłem dwie gafy w opisie, to jest auto z 1989roku i silnik 1600, co do stanu to jestem pewien i ma nową pompe hamulcową

Jesli jest ktos zainteresowany to proszę o pilny kontakt i konkretna oferte. mój kom. 608-586-644 lub priv.

UP ! Miles jestes zainteresowany?! PILNE !

Podnosze ogloszenie do góry, ale autko jest do sprzedania na części -chyba że ktoś się w końcu zdecyduje na całe auto.

Bardzo proszę moda o dopisanie w temacie "na części" Prosże pisac czym bylibyście zainteresowani.

dodaje foto alu felgi:

Alusy sa w idealnym stanie opony po jednym, niecałym sezonie, cena 400zł

[ wiadomość edytowana przez: Qba745 dnia 2008-09-17 21:22:17 ]