Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() accent1 HF MEMBER Hyundai accent Legnica, Lubin | 2007-07-20 10:19:57 "6. Chce otworzyc z kluczyka od strony kierowcy - nie da się. "
Bo się blokada załącza, zdaje się tak już jest. Zawsze od pasażera własnie można się dostać. "2. Wizyta u mechanika - odgiął pręt i naoliwił (nie wiem co ale chyba zamek) " Samemu można było to zrobić ![]() "dzisiaj i tak jade do mechanika, ale moze ktos miał taki przypadek? Mój pomysł to pojedz do elektryka, wymień baterie w pilocie. "5. Rano chce otworzyc pilotem i dupa - centrlany otwiera zamyka i tak z piec razy pod rząd we wszystkich dzwiach i zostawia na zamknietych. " Sprawdz czy to pilot nei sfiksował, czy pali się na przemian czerwona i zielona dioda... |
![]() accent1 HF MEMBER Hyundai accent Legnica, Lubin | 2007-07-20 11:13:54 Ja mam takie coś w accencie że nie wiem czemu ale jak coś jest nie tak np za szybko zaczne otwierać drzwi itp, to się od strony kierowcy blokuje i można otworzyć tylko z wewnątrz, a jak wewnątrz się zablokuje to zzewnątrz. Ot chyba jakieś "domorosłe" zabezpieczenie... |
81wilku HF MEMBER Hyundai Accent wodzisław śląski | 2008-05-23 10:58:57 nic nie zrobiłem i dziisaj samo sie naprawiło ![]() Moze jakies kabelki były przemokniete?? bo trzy dni padało, co wy o tym myslicie? |
![]() wlad HF MEMBER elantra, atoz andover | 2008-05-23 18:45:47
obawiam sie,ze masz gdzies slaby styk i za pare dni znow nie bedzie c.z.mogles wjechac w jakas dziure i styk chwilowo sie poprawil. |
81wilku HF MEMBER Hyundai Accent wodzisław śląski | 2008-05-23 21:16:06 dokłądnie tak jak mówisz, musiałem najechac na dziure. Gdzie szukac tych styków? |
![]() wlad HF MEMBER elantra, atoz andover | 2008-05-24 07:46:15 od kazdego silownika-mastera odchodza 4 kable,od zwyklego 2.po kilkudziesieciu cm [jeszcze w poszyciu drzwi]lacza sie z glownymi kablami za pomoca konektorkow.ale to raczej bedzie zly docisk przy polaczeniu kabli z centralka.centralka zwykle jest gdzies pod deska rozdzielcza.
|