[S]=WYPRZEDAŻ= sprzedam klapy z laminatu tył/ przód

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
przednia klapa z laminatu- w zasadzie jest do polakierowania, i jest to prototyp, z wlotem powietrza do mieszalnika w kabinie, jak na fotkach, wstępnie za 40pln, może być polakierowana na biało, wtedy kosztuje 80pln, wazy 6kg.

+30 zł za 2 zapinki z nierdzewki atestowane "Sandtler"

klapa tylnia:
na zawiasach seryjnych, płaska, z dużymi wylotami trapezowymi, 2,5 kg polakierowana na biało. klapa za 110 pln.

+30pln za zapinki identyczne jak wyzej

czemu w przedniej klapie sa tylko dwie zapinki i to u dolu a nie u gory? jak to sie trzyma?

Bo klapa jest wsuwana pod rynne podszybia na 2 hakach, i zapinana z przodu- zdejmowana w całości, bez zamka, a mimo to przez 1,5 r nie było żadnej nawet próby włamania
ten sposób mocowania był już testowany przypadkiem- przy testowaniu auta przy 120kmh klapa którą zapomniałem zapiąć na podbiciu drogi wiatr poderwał do góry, ale haki zdały egzamin i klapa nie uderzyła o auto- po prostu przeleciała w góre jak latawiec i jak grzmotnęła to myślałem że po niej (6kg) ale okazało się ze tylko z boku obtarcia są... rok temu brat wjechał maluszkiem w TICO- klapa wbiła się prawym narożnikiem w lewy narożnik tico przecięło jego ytylnie światło, i rozcięła blache- w maluchu straty minimalne, klapa lekko popękała- sekcja została odcięta i wklejona nowa. także choć najlżejsza nie jest, ale za to pancerna , a i tak 4-5kg lzejsza niż seryjna klapa

[ wiadomość edytowana przez: HNT dnia 2006-09-11 18:14:41 ]

UP...

UP...
nikt nie chce tanich lekkich klap ??

Cytat:
2006-09-18 00:16:22, HNT pisze:
UP... nikt nie chce tanich lekkich klap ??

bez tego wlotu i badlooka jakby byla

Wlot jest tylko doklejony do klapy przedniej a badlook w sumie nie zasłania reflektorów, tylko ramki czarne, ale jak Cie razi to wystarczy uzbroic sie w kontówke troche szpachli i papier scierny- i jazda! dodatkowo bedzie lzejsza

tylnia w sumie ma całkiem przyjemna ma duze wietrzenie i co z tego ze jest płaska i ma wyloty skośne?? i tak rejestracja była na klapie, poza tym konstrukcja obu klap ma swoje uzasadnienie praktyczne, poza wyglądem

Cytat:
2006-09-18 17:30:32, HNT pisze:
Wlot jest tylko doklejony do klapy przedniej a badlook w sumie nie zasłania reflektorów, tylko ramki czarne, ale jak Cie razi to wystarczy uzbroic sie w kontówke troche szpachli i papier scierny- i jazda! dodatkowo bedzie lzejsza tylnia w sumie ma całkiem przyjemna ma duze wietrzenie i co z tego ze jest płaska i ma wyloty skośne?? i tak rejestracja była na klapie, poza tym konstrukcja obu klap ma swoje uzasadnienie praktyczne, poza wyglądem

tylnia to ja juz mam. zgadnij od kogo

no tak...

UP...

UP...

UP...

UP...

odswierzam, klapy nadal aktualne, zwłaszcza tylnia klapa znacznie lzejsza jest niz seria nawet powycinana. przednia takze lzejsza od serii, wiec jesli ktos chce zanabyc tanie klapy z laminatu to wydaje mi sie dobra oferta, oczywiscie podejrzewam ze wiekszosc towarzystwa jest zszokowana ich awangardowa forma, totez informuje ze tylnie wyloty moge przerobic na prostokaty, (ale bez siatki alu chyba ze z dopłata)
a z przedniej moge usunac wlot i wygładzic. tylnia w lakierze białym jak na fotkach, przednia bez lakieru, ale moge polakierowac.
ceny- jak wyzej

tylnia klapa do sprzedania nadal, na rzyczenie nowego nabywcy moge zmienic trapezowe wyloty na prostokatne, i wkleic nowa siatke. cena za klape z zapinkami , zawiasami, białym lakierem to koszt 130zł

up... tylnia klapa za 110pln

Przednia już poszła??

przednia jest - bez zapinek i bez nowego lakieru oddam za 40pln

Poszedł priv

a więc zaklepana dla qbass przednia klapa