[ASTRA G] HALOGENY MONTAŻ

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam mam pytanko czy dokładał ktoś halogeny ogrinalne do astry G. Czy jest gotowa wiązka i czy można wycinać otwory w zderzaku który nie miał halogenów czy są mocowania??

Hi

ja kupilem halogeny zestaw do astry g z firmy hella-montaz pod domem okolo 1,5 godz.
w komplecie jest wiäzka z wyloncznikiem(taki zwykly pstryczek) i przekaznikiem ,halogeny soczewkowe z mocowaniem

w zderzaku trzeba wyciäc otwory takie jak pod puszki elektryczne w scianach (chyba 68 mm) -kabel podpiäc do akumulatora a drugi do zasilania swiatel mijania i tam jest taki (przekaznik) ktöry pozwala je wläczys tylko przy zalonczonych swiatlachno i trzeba sie jednym kablem dostac do kabiny auta i zamontowac wloncznik(ja mam na kolumnie kierownicy po lewej) mozna tez napewno dokupic orginalny wloncznik ale to jez jezt zabawa nie dlamnie

pozdro

Witam .
Zakładałem halogeny do swojej Astry. W zderzaku są obrysy do wycięcia , instalacja pod halogeny była , zdobyczny orginalny włącznik kupiłem jedynie przekaźnik.

Wszystko działa .

a dużo było roboty z wycinaniem , instalacja mówisz że jest czyli tylko halogeny kupić włącznik i przekaźnik żadnego bezpiecznika nei trzeba

kolego ale na pewno nie wszystkie maja ta instalacje pociągniętą. lepiej najperw sprawdz

sprawdziłem i mocowania są tylko te blaszki do wkrętów są potrzebne gdzie wyciąć też jest zaznaczone no i kostki też są więc brakuje mi włącznika przekaźnika no i pewnie jakiegoś bezpiecznika

Dostałem wreszcie włącznik orginalny z włącznikiem halogenów przednich teraz zamówie halogeny i musze jeszcze załatwić przekaźnik.

Halogeniki zamontowane bajka.