| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Mec Pełnoprawny Klubowicz Astra H Gdynia | 2008-05-26 22:07:47 Witam mam pytanko czy dokładał ktoś halogeny ogrinalne do astry G. Czy jest gotowa wiązka i czy można wycinać otwory w zderzaku który nie miał halogenów czy są mocowania?? |
CHAOSseba RegionAdmin SUBARU WRX Hawk i Ou ... Kluczbork / Duisburg | 2008-05-28 14:33:05 Hi
ja kupilem halogeny zestaw do astry g z firmy hella-montaz pod domem okolo 1,5 godz. w komplecie jest wiäzka z wyloncznikiem(taki zwykly pstryczek) i przekaznikiem ,halogeny soczewkowe z mocowaniem w zderzaku trzeba wyciäc otwory takie jak pod puszki elektryczne w scianach (chyba 68 mm) -kabel podpiäc do akumulatora a drugi do zasilania swiatel mijania i tam jest taki (przekaznik) ktöry pozwala je wläczys tylko przy zalonczonych swiatlachno i trzeba sie jednym kablem dostac do kabiny auta i zamontowac wloncznik(ja mam na kolumnie kierownicy po lewej) mozna tez napewno dokupic orginalny wloncznik ale to jez jezt zabawa nie dlamnie
pozdro |
rjesien OPEL ASTRA II 2.0 DTL olkusz | 2008-06-10 15:00:25 Witam .
Zakładałem halogeny do swojej Astry. W zderzaku są obrysy do wycięcia , instalacja pod halogeny była , zdobyczny orginalny włącznik kupiłem jedynie przekaźnik. Wszystko działa . |
Mec Pełnoprawny Klubowicz Astra H Gdynia | 2008-06-12 22:14:22 a dużo było roboty z wycinaniem , instalacja mówisz że jest czyli tylko halogeny kupić włącznik i przekaźnik żadnego bezpiecznika nei trzeba
|
alex-bytom (S) RegionAdmin CORSA ,OCTAVIA TDI bytom | 2008-06-14 20:41:53 kolego ale na pewno nie wszystkie maja ta instalacje pociągniętą. lepiej najperw sprawdz |
Mec Pełnoprawny Klubowicz Astra H Gdynia | 2008-06-15 21:42:00 sprawdziłem i mocowania są tylko te blaszki do wkrętów są potrzebne gdzie wyciąć też jest zaznaczone no i kostki też są więc brakuje mi włącznika przekaźnika no i pewnie jakiegoś bezpiecznika |
Mec Pełnoprawny Klubowicz Astra H Gdynia | 2008-06-30 22:00:49 Dostałem wreszcie włącznik orginalny z włącznikiem halogenów przednich teraz zamówie halogeny i musze jeszcze załatwić przekaźnik. |
Mec Pełnoprawny Klubowicz Astra H Gdynia | 2008-07-18 22:27:01 Halogeniki zamontowane bajka. |