(s) fiat uno 1.4 1999 r.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie . Samochód mojej mamy. Wersja 3 drzwiowa, silnik 1.4, samochód z ostatnich lat produkcji, już z nowym wnętrzem (inna deska rozdzielcza). Samochód z autentycznym przebiegiem osiemdziesiąt kilka tysięcy od nowosci (mama robi po 7 tyś. rocznie). Nię będę tutaj nikogo oszukiwał - samochód jest na chodzie, zarejestrowany, opłacony, jeździ, dojedzie wszędzie, tylko jest zdecydowanie zaniedbany. co to znaczy?Zawieszenie jest zrobione przednie (bylo robione w zimie) nie wiem jak jest z tyłem, ale tam raczej nie ma za wiele do psucia się. Nie działa ręczny - do wymiany jest linka i pewnie do rozebrania bębny tylne. Spalona jest jedna z dwóch żarówka podświetlająca zegary oraz żarówka podświetlająca panel nawiewu. Nie ma tylnego spryskiwacza, a tylna wycieraczka nie ma krancówki (zatrzymuje się wtedy kiedy klikniesz w guzik). Z tyłu nie ma pasów (zagłówki są) do roboty są cięgna skrzyni biegów, bo lewarek ma duży luz. Skrzynia biegów pracuje bez zarzutów poza tym, że zgrzyta jeden synchronizator (przy redukcji z 5 na 4 zgrzyta) mama tak jeździ od 4 lata bo nie przekracza 80 na godzine wiec nie wrzuca nigdy 5 biegu ja jak czasem nim jeżdze to redukuje z 5 na 3 od razu i nie ma problemu. Blacha jak to w uno. Podłoga zdrowa, natomiast dołem drzwi widać już rudą. Podobnie z lakierem (biały) nie ma odprysków i trzyma się dobrze, ale jest jużzmatowiony do tego stopnia że niezbędna jest polerka, bo już się nawet nie da go porządnie domyć. W najlepszej kondycji jest silnik. Na oleju półsyntetycznym, ze znikomym przebiegiem, po wymianie rozrządu, zaworów, remoncie głowicy (2 lata temu mamie się zapomnialo paska zmienic). znieniony rok temu płyn chłodniczy. Zadnych wycieków i innych rzeczy. Generalnie Auto wystawiam z myślą o kimś komu potrzebny tani samochód na co dzień i mogłby sobie przy nim zrobić, większość rzeczy to są pierdoły, ale trzeba je zrobić i poświęcić im trochę czasu. Dobra propozycja dla kogoś kto by chciał np. dawcę na swapa itd.

Z racji stanu auta i jego dość biednego wyposażenia cena też jest odpowiednia - 2400 zł, do małej negocjacji. Fotek na razie nie mam, ale postaram się po weekendzie zrobić i wkleić jak będę u mamy. Kontakt do mnie : 662 211 463

uwazaj na moderatorów

Puchacz normalnie chcesz za niego 2000plnów ale dla memberów zwyżka na 2400tak hehe.

nie po prostu mamie zalezy na czasie a na forum dawalem tydzien temu ogloszenie. dla forumowiczow to moge nawet ponizej 2000 sprzedac

up. aktualna cena 1500 zł.

up up up. Mamie się pali. odda za 1100

w jakich godz mozna przyjechac zobaczyc auto ??